Kastamonu’da TOKİ Örencik 2’nci etap son hızlı yükseliyor!;

Kastamonu’da TOKİ Örencik 2’nci etap son hızlı yükseliyor!

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında onaylanan TOKİ Örencik 2’nci etap ihalesinin ardından bölgede başlayan çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. Kısa sürede neredeyse tüm blokların kaba inşaatında sona gelinirken, TOKİ’den ev almaya hak kazananlar ise heyecanla bekliyor....



Kastamonu TOKİ Örencik 2’nci etap ne zaman teslim edilecek?

Kastamonu’nun Örencik Köyü mevkiinde başlayan 2’nci etap TOKİ çalışmalarının ne zaman tamamlanacağı ise merak konusu oldu.

TOKİ’den daire almaya hak kazanan vatandaşların bekleyişi sürerken, 2022 yılının son çeyreğinde yapılan sözleşmenin ardından bina tesliminin ise 18 ay içerisinde yapılması planlanıyor.

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Kastamonu Merkez Örencik Mevkiinde 602 konuttan oluşan çalışmaların; normal en geç 2024 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. İhalenin bitirilme tarihi 03 Mart 2024 olurken, en geç bu tarihte binaların tamamlanması bekleniyor.

Sözleşme tarihinden itibaren 18 ay teslim süresi olan Kastamonu TOKİ binalarında ilk etap kısa sürede tamamlanarak vatandaşlara teslim edilirken, hızlı bir şekilde çalışmaların sürdüğü ikinci etabın da 2024 yılının ilk aylarında tamamlanması bekleniyor.

İnşaatın tamamlanmasının ardından çekilecek kuralarla birlikte de evler, hak sahiplerine teslim edilecek.

Özellikle geçtiğimiz aylarda yaşanan depremin ardından TOKİ binalarının dayanıklılığının testten geçmesiyle; çok sayıda vatandaş TOKİ Örencik 1'nci etaptaki daireleri kısa sürede doldururken, ikinci etap için de meraklı bekleyiş sürüyor.

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum