İkinci kez Kabine'deler;

İkinci kez Kabine'deler

Sağlık Bakanı Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, görevlerine devam edecek...

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2018'den beri sürdürdükleri görevlerine devam edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'nde düzenlediği basın toplantısında açıkladığı yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerini sürdürecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 9 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ndeki yerlerini almıştı.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK GÖSTERİLMEDİLER

AK Parti'nin 15'i büyükşehir olmak üzere 16 seçim bölgesinde birinci sıra adayı gösterilen kabine üyeleri, 28. yasama döneminde TBMM'de görevlerine başlarken, iki bakan milletvekili adayı olarak gösterilmemişti.

5 yıl boyunca görev yapan Bakan Koca ve Bakan Ersoy, 28 Mayıs tarihinde yüzde 52,18 oy alarak Türkiye’nin Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan’ın açıkladığı listede tekrar yer aldı ve yeni dönemde görevine devam edecek olan iki isim oldu.

KOCA: SORUMLULUĞUM MİLLETİMİZ KADAR BÜYÜK

Bakan Koca sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yaparak, Başkan Erdoğan'a teşekkür etti. Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu değerlendirmede bulundu: "Sn. Cumhurbaşkanımızın takdiri üzerine yeni kabinede Sağlık Bakanı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Güveni için kendilerine teşekkür ederim. Görevimin bu döneminde de aziz milletimize hizmeti hayatımın en üstün amacı bileceğim. Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür."



ERSOY: ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde görevine devam edecek olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bu güvene layık olmak üzere ülke ve millet için çalışmaya devam edeceğini bildirdi. Bakan Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu değerlendirmede bulundu: "Yeni kabinemiz hayırlı olsun. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yeni kabinesinde Bakanlık görevini yeniden şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gönülden teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz."


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum