"Can kaybımızın olmaması en büyük mutluluğumuz";

"Can kaybımızın olmaması en büyük mutluluğumuz"

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Azdavay'da meydana gelen sel afeti sonrasında yaptığı açıklamada; " Şuanda yaralı ve can kaybımızın olmaması en büyük mutluluğumuzdur. Gerekli çalışmalar devam etmektedir" dedi....

Kastamonu son bir haftadır yoğun yağışlı havanın etkisinde. Azdavay ilçesinde dün etkili olan şiddetli yağış sonrasında sele teslim oldu.

"İLÇEMİZİN ALTYAPI VE YOLLARIMIZDA BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ"

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;  "İlçemiz genelinde etkili olan sağanak yağış sonrası yamaçlardan inen yan dereler birçok ev ve işyerini sular altında bıraktı. Belediye Ekiplerimiz,mermer ocakları ve resmî kurum ekiplerimiz olağan üstü gayret göstermelerine rağmen bir çok esnafımız, ev sahipleri, ilçemizin altyapı ve yollarımızda büyük zarar gördü. Şuanda yaralı ve can kaybımızın olmaması en büyük mutluluğumuzdur. Gerekli sayıda vidanjör, arazöz ve iş makinesi sevkiyatı yapılmış olup gerekli çalışmalar devam etmektedir. Yağışların bu gecede devam etmesi muhtemel olup, bütün halkımızın dikkatli olması önemle rica olunur" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum