Kastamonu Şehriban Kanyonu nerede? Şehriban Kanyonu'na nasıl gidilir?;

Kastamonu Şehriban Kanyonu nerede? Şehriban Kanyonu'na nasıl gidilir?

Şehriban Kanyonu'na nasıl gidilir? Kastamonu Şehriban Kanyonu nerede? soruların cevapları haberimizde...

Kastamonu Şehriban Kanyonu, Kastamonu ilinin Şenpazar ilçesinde bulunan eşsiz bir doğa harikasıdır. Kanyon dik yokuşları ile ünlüdür ve bazen bir metreye kadar çıkmaktadır. İl merkezine yaklaşık 97 km uzaklıkta olup D759 üzerinden özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.

Şehriban Kanyonu nerede? nasıl gidilir?

Ziyaretçiler Kastamonu şehir merkezinden Şenpazar ilçesine kadar minibüslere binerek Şehriban Kanyonu'na ulaşabilir. Özel araç ve otobüsler de Kastamonu'ya ulaşım sağlamakta ve buradan ziyaretçiler rotalarını Şenpazar ilçesine çevirebilmektedir. Ziyaretçiler Şenpazar ilçesine ulaştıktan sonra kanyona kolayca ulaşabilir ve keşiflerine başlayabilirler.

Şehriban Kanyonu, ziyaretçilerine yürüyüş yaparken ve arazisini keşfederken doğanın güzelliğini yaşamaları için eşsiz bir fırsat sunuyor. Ziyaretçiler kanyonda keyifli bir yürüyüş yapabilir, muhteşem manzaranın tadını çıkarabilir ve temiz havanın tadını çıkarabilirler. Kanyon aynı zamanda zorlu yürüyüşlerden hoşlanan ve sınırlarını zorlamaktan hoşlanan macera arayanlar için mükemmel bir destinasyondur. Genel olarak Şehriban Kanyonu, Kastamonu'yu ziyaret eden herkesin mutlaka görmesi gereken bir destinasyondur ve ziyaret eden herkes için eşsiz ve unutulmaz bir deneyim sunar.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum