Çatalzeytin resmen yenileniyor;

Çatalzeytin resmen yenileniyor

Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, ilçede devam eden projeleri ve çalışmaları yerinde inceledi.İncelemeler sonrasında Çatalzeytin İlçesinde devam eden çalışmaları aktardı....

Demir;”Altyapı iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yol kotlarının düzenlenmesi, yağmur birikintilerini önlemek ve yağmur menfezlerini yenilemek için yolları daha konforlu hale getirmek üzere harekete geçilerek çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

" TRAFO KABİNİ YENİ KONUMUNDA DAHA GÜVENLİ"

Demir,Konumu değişmekte olan trafo kabinine değinerek şunları aktardı;“Hem tehlike arz eden hem de yetersiz gelen trafo kabini, yeni konumu olan Barbaros Sokak üzerine taşıma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu sayede 630 kilowattlık olarak yenilediğimiz Trafo Kabini yeni konumunda daha güvenli hizmet vermeye devam edecektir” ifadelerine yer verdi.



"ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINDA AKÇAY KÖPRÜSÜNE GELİNMİŞTİR"

Deniz dalgalarının hasar oluşturmasının engellediğini dile getiren Demir;”Sahil tahkimat çalışması daha güvenli ve sağlam bir şekilde yapılmaya devam etmekte olup, deniz dalgalarının kaldırım ve karayolunda hasarlara sebep olması engellenmiş olacaktır. Çalışmaları devam etmektedir.Yeni Sanayi Sitesi caddesi üzerinde başlanılan  yol yenileme çalışmaların son aşamasına yaklaşılırken, Asfaltlama çalışmalarında ise Akçay köprüsüne gelinmiştir".

"DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI, HIZ KESMEDEN DEVAM ETMEKTEDİR"

Doğalgaz çalışmalarına da değinen Demir;”Ali Kütük caddesinden başlayan doğalgaz çalışmaları bu caddede tamamlanarak Mehmet Ünlü Caddesinde hız kesmeden devam etmektedir. Doğalgazla birlikte alt yapı ve üst yapıda hızla hareket ederek çalışmaların en ivedi şekilde tamamlanması için Çatalzeytin Belediyesi olarak her türlü desteğimizi veriyoruz.Bu süreçte çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz” dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum