Prof. Dr. Erhan Afyoncu kimdir? Prof. Dr. Erhan Afyoncu nerede okudu?;

Prof. Dr. Erhan Afyoncu kimdir? Prof. Dr. Erhan Afyoncu nerede okudu?

Prof. Dr. Erhan Afyoncu nerede okudu? Prof. Dr. Erhan Afyoncu kimdir? soruların cevapları haberimizde...

Prof. Dr. Erhan Afyoncu kimdir?

Prof. Dr. Erhan Afyoncu, kariyeri boyunca çok sayıda yayın ve akademik başarı da dahil olmak üzere alanına önemli katkılarda bulunmuştur. Aynı zamanda, çalışmalarını daha geniş bir kitleye erişilebilir kılan popüler bir tarih kitabı yazarıdır. Akademik çalışmalarının yanı sıra televizyon sunuculuğu da yaptı ve 24 televizyonda haftalık "Geçmiş Zaman Olur" adlı programı sundu. Tarihçi Fatma Afyoncu ile evli ve üç çocuk babasıdır.

Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Türkiye'den tanınmış bir tarihçi, yazar ve akademisyendir. 1967 yılında Tokat'ta doğdu, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1984 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi'nde Sosyal Bilgiler Eğitimi bölümünde öğrenimine başladı ve daha sonra Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümü'ne geçti. 2014 yılında profesör oldu ve tarih alanına katkıları önemli oldu.

Erhan Afyoncu'nun geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Üniversitesi'ne rektör olarak atanması, hayatı ve kariyeri hakkında ilgi uyandırdı. tarih alanına yaptığı katkılar şüphesiz önemli bir etkiye sahip olmaya devam ediyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum