Morfoloji binası gün sayıyor;

Morfoloji binası gün sayıyor

Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Morfoloji binasında sona gelindi....

Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Morfoloji binasında sona gelindi. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuyla ilgili son gelişmeleri aktaran Kastamonu Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Şevket Bahçacıoğlu, Kasım ayının sonunda Morfoloji binasının teslim alınacağını ve binanın fiziki gerçekleşmesinin şu anda yüzde 88 olduğunu söyledi.

Kampüs içerisinde yer alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin şu anda geçici kabul aşamasında olduğunu belirten Bahçacıoğlu, “Dönem sonu itibariyle de yüzde 96 oranında fiziki gerçekleşmesi var. Kampus içerisinde yer alan Spor Kompleksinin de bu hafta içerisinde geçici kabul işlemleri başlayacak. Dönem sonu itibariyle de Spor Kompleksinin fiziki gerçekleşme oranı yüzde 96 oranında gerçekleşti. Kampüs içerisinde yine devam eden alt yapı çalışmalarında da Orman Fakültemizin drenaj çalışmaları ve peyzaj çalışmaları devam ediyor. Onun da bu ay itibariyle işlemleri bitmiş olacak” dedi.

Bozkurt’taki Meslek Yüksek Okulu’nun ihalesinin yapılmasının ardından yer tesliminin yapıldığını belirten Bahçacıoğlu, müteahhit firmanın çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek, “Ay sonuna oradaki çalışmaları inşallah bitirip öğrencilerimizle yeniden yüz yüze eğitime başlayacağız. Şu anda öğrencilerimiz uzaktan eğitimlerine devam ediyor” şeklinde konuştu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum