Kastamonu Barosu, Anıtkabir'i ziyaret etti;

Kastamonu Barosu, Anıtkabir'i ziyaret etti

Kastamonu Barosu, Baro Başkanı Av. Özgür Demir önderliğinde Ankara'yı ziyaretleri çerçevesinde Anıtkabir'i ziyaret etti...

Kastamonu Barosu, Baro Başkanı Av. Özgür Demir önderliğinde Ankara'yı ziyaretleri çerçevesinde Anıtkabir'i ziyaret etti.

Anıtkabir ziyaretine Kastamonu Barosu Başkanı Av. Özgür Demir, yönetim kurulu üyeleri Av. Hakan Marangoz, Av. Mehmet Karahasanoğlu, Av. Erhan Arslan, Av. Burak Tamel, Av. Emre Çağlayan, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegesi Av. Seyfettin Civelekoğlu ile mensup avukatlar ve stajyerler de katıldı.

Anıtkabir'de mozoleye Kastamonu Barosu çelengini sunan Baro Başkanı Av. Özgür Demir, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazı: "Bugün yüksek manevi huzurunuza bir asrı aşkın tarihe sahip Kastamonu Barosu’nun mensupları olarak geldik. Fikri hür, vicdanı hür hukukçular olarak sözlerinizi, yaptıklarınızı, devrimlerinizi ve ilkelerinizi rehber kabul ediyor; demokrasi ve hukukun üstünlüğünü korumak üzere bedenimizi ve tüm maneviyatımızı siper edeceğimize söz veriyoruz. Bu sayede inancımız tamdır ki; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum