"Tüm mahallelerde eksikler belirleniyor";

"Tüm mahallelerde eksikler belirleniyor"

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Çatma Mahallesi'nde yeşil, alan, yeni oyun grubu ve spor aletleri ile üst yapı yenilemesinin Haziran ayında yapımına başlanacağını açıkladı....



Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Çatma Mahallesi'nde yeşil, alan, yeni oyun grubu ve spor aletleri ile üst yapı yenilemesinin Haziran ayında yapımına başlanacağını açıkladı. Volkan Kavaklıgil açıklamasında, mahallelere eşit hizmet götürme anlayışı içerisinde olduklarını vurgulayarak mahalleleri ziyaret edip eksikleri belirlediklerini söyledi.

"ŞEHRİMİZE YENİ NEFES ALACAK ALANLAR OLUŞTURUYORUZ"

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Çatma Mahallemizdeyiz. Yeni yeşil alan, yeni oyun grubu ve spor aletleri, üst yapı revizesi Haziran ayı içerisinde başlayacak ve mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacak. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürme anlayışı ile yaz ayları öncesi tüm mahallelerimizi tek tek ziyaret ederek eksikleri belirliyor, talepleri dinliyor ve projelendirmelerimizi bu yönde şekillendiriyoruz. Tüm çalışmalarımızda özellikle kadınlarımızın ve çocuklarımızın istekleri doğrultusunda şehrimize yeni nefes alacak alanlar oluşturuyoruz." 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum