Devrekanili kadınlara 'kurt üzümü' tanıtıldı;

Devrekanili kadınlara 'kurt üzümü' tanıtıldı

Devrekani Girişimci Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyeleri ile “Kastamonu Topraklarında Kurt Üzümü Köysel Kadın Çiftçi Dönüşümü Yayım Projesi" bilgilendirme toplantısı düzenlendi....

Kastamonu Tarım Ve Orman İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından onaylanarak uygulamaya başlanılan 'Kastamonu Topraklarında Kurt Üzümü Köysel Kadın Çiftçi Dönüşümü Yayım Projesi' kapsamında; Proje Paydaşı 'Devrekâni Girişimci Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi' ortaklarına proje hakkında bilgilendirme yapıldı.

Devrekâni İlçesinde gerçekleşen bilgilendirme toplantısı; Proje Koordinatörleri Ziraat Mühendisi Ömür Onur, Harun Demirci ve Sosyolog Aysu Köserecep, Devrekâni İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerinden Ziraat Mühendisleri Asu Doğan ve Emine İncemehmetoğlu, Proje Paydaşı Devrekâni Girişimci Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ortağı kadınların katılımı ile gerçekleştirildi.

Yapılan bilgilendirmede; proje hedefleri, projenin uygulama aşamaları, projenin nasıl uygulanacağı, uygulama aşamalarında verilecek eğitimler ve kadın çiftçilerin kazanımları; satış ve pazarlama yöntemlerine ilişkin bilgilendirme ve ürün tanıtımı yapıldı.  Proje süresi içerisinde hedef kitleyi oluşturan kadın çiftçilere; iletişim ve iletişim yöntemleri, iletişimin satış ve pazarlamadaki etkin rolü üzerine verilecek eğitimler konusunda bilgiler verildi. Toplantı kooperatif ortağı kadınların proje ile ilgili sorularının yanıtlanması ile sona erdi.  


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum