Araç'ın Kızları, sondan birinci!;

Araç'ın Kızları, sondan birinci!

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, dördüncü haftanın arından son sıraya demirledi...

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, dördüncü haftanın arından son sıraya demirledi.

Araç Belediye, oynadığı 4 karşılaşmanın sonunda 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, sadece 1 puan toplayabildi. Kastamonu ekibi, Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Görele Belediyespor ile karşılaşırken, rakibine 30-35 mağlup oldu. Araç, ikinci haftada ise deplasmanda Tekirdağ Spor Kulübü ile 24-24 berabere kaldı ve 1 puan elde etmeyi başardı. Araç'ın Kızları, üçüncü haftada ise evinde Ankara EGO Spor'a 27-44'lik skorla yenilirken, son maçında da deplasmanda karşılaştığı Üsküdar Belediyespor'a 32-29 mağlup oldu. Böylece ekibimiz, Tekirdağ karşısında aldığı tek beraberlik ile 1 puan ve araveraj farkı ile ligde son sıraya yerleşti. Ayrıca, Kastamonu temsilcisi, ilk defa mücadele ettiği ligde ilk kez düşme hattına da gerilemiş oldu. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum