‘Hak, hukuk ve iyilik için oyunuzu kullanın’;

‘Hak, hukuk ve iyilik için oyunuzu kullanın’

14 Mayıs seçimlerinde tekrar milletvekili olarak seçilen CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, adliyede düzenlenen törenle mazbatasını aldı....

Törende yaptığı konuşmada 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkat çeken Baltacı; “28 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapma zamanıdır. El birliği ile bunun için mücadele ve gayret ediyoruz. Tüm Kastamonululara buradan seslenmek istiyorum, hak hukuk ve iyilik için oyunuzu kullanın” dedi.

Eşi, kızı ve çok sayıda partilinin katılımıyla Kastamonu Adliyesi'nde düzenlenen törende 28'nci dönem mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Yunus Bilgin’den alan Hasan Baltacı, milletvekilliği görevine resmen başlamış oldu.


"ŞİMDİ ZAMAN, 28 MAYIS'TA TÜRKİYE İYİLİK, GÜZELLİK VE ADALETLE BULUŞTURMA ZAMANIDIR

CHP Milletvekili Hasan Baltacı, mazbata takdiminin ardından yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “28. dönem milletvekilliği mazbatasını almış bulunuyorum. Kastamonu halkının bize gösterdiği güven için ve bize tekrar yetki verip Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Kastamonu'yu temsil etme hakkını sağladıkları için canı gönülden hepsine teşekkür ediyorum. Bu şehir için özlemlerimiz ve hayallerimiz ne ise onun peşinde koşmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs'a kadar ne söylediysek bundan sonra^da aynısını söylemeye devam edeceğiz. Asgari ücret, tarım, eğitim, sağlık, sanayi, adalet ve hak hukuk konuşmaya devam edeceğiz. Milletin birliğini ve bütünlüğünü konuşmaya devam edeceğiz. Milletin birliği ve bütünlüğü için yapmamız gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz. İftira ve yalan kampanyasına karşı muazzam bir mücadele verdik. Kastamonu bu mücadeleden alnının akı ile çıkmıştır. Şimdi zaman, 28 Mayıs'ta Türkiye iyilik, güzellik ve adaletle buluşturma zamanıdır. 28 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapma zamanıdır. El birliği ile bunun için mücadele ve gayret ediyoruz. Tüm Kastamonululara buradan seslenmek istiyorum, hak, hukuk ve iyilik için oyunuzu kullanın" dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum