"Geleceğimizi, gençlikle inşa edeceğiz";

"Geleceğimizi, gençlikle inşa edeceğiz"

Tosya ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı....

 Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil açıklamasında; "Biliyoruz ki geleceğimizi gençlikle inşa edeceğiz. Bir asrı geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti gelecek yüzyılda da tüm alanlarda egemenliğimizi odak alarak ilerleyişine aralıksız devam edecek" dedi.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ GELECEK YÜZYILDA DA EGEMENLİĞİMİZİ ODAK ALARAK İLERLEYİŞİNE ARALIKSIZ DEVAM EDECEK"

Tosya ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen program sonrası açıklama yapan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil;
"19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramımızı gençlerimizin 'tam bağımsız Türkiye' coşkusuyla kutluyoruz. Kuva-yı Milliye ruhu ve heyecanıyla 19 Mayıs 1919’un 104’üncü Yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşatan Sevgili Gençlerimiz geleceğimizin en büyük teminatı. Biliyoruz ki geleceğimizi gençlikle inşa edeceğiz. Bir asrı geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti gelecek yüzyılda da tüm alanlarda egemenliğimizi odak alarak ilerleyişine aralıksız devam edecek. Geçmişinden bugüne tarihi zaferlerle dolu bu eşsiz coğrafyayı bizlere vatan kılan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Aziz ruhları şad olsun. 'Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir! O halde, ya istiklâl ya ölüm! Mustafa Kemal Atatürk' ifadelerine yer verdi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum