"Gençler, geleceğe güvenle bakmalısınız";

"Gençler, geleceğe güvenle bakmalısınız"

Çatalzeytin'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı coşkuyla kutlandı....

Günün anlam ve önemine hitaben konuşma yapan Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir;" Gençler, bu değerli emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak en önemli göreviniz olmalıdır. Kendinizi gelişmeye, yeniliğe açık, bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip gençler olarak yetiştirmeli ve geleceğe güvenle bakmalısınız" ifadelerine yer verdi..

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programına,  Yunus Emre Ortaokulunda Çatalzeytin Kaymakamı Enis Akdağoğlu, Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"GENÇLERİMİZİN GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLEMELERİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ "

Kutlamaların ardından Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, 19 Mayıs ile ilgili açıklamalarda bulundu; "Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması, gençlere verilen değeri ve duyulan güveni göstermesi bakımından son derece anlamlıdır.Sevgili gençler, bu değerli emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak en önemli göreviniz olmalıdır. Kendinizi gelişmeye, yeniliğe açık, bilgi toplumunun gerektirdiği niteliklere sahip gençler olarak yetiştirmeli ve geleceğe güvenle bakmalısınız. Bizlerde bu doğrultuda ‘Düşünen, Üreten, Çalışan Çatalzeytin'imizde gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ilerlemeleri için her alanda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum