İlk ziyaret Hanönü'ye;

İlk ziyaret Hanönü'ye

28'nci Dönem AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, 14 Mayıs seçimleri sonrasında ilçe ziyaretlerine başladı....

 Milletvekili Uluay ilk ilçe ziyaretini Hanönü İlçesine gerçekleştirdi. Uluay, vatandaşlara  seçim dolayısıyla verdiği desteklere teşekkür ederek, 2'nci turda Hanönü İlçe halkından destek istedi. 

ULUAY; "BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN' MİMARI CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN DESTEK İSTEDİK"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Hanönü ilçe ziyaretine yönelik şu açıklamaları dile getirdi;  "Anadolu'nun dört büyük evliyasından biri olan Şeyh Şabanı Veli’nin doğum yeri  olan, Kastamonu’muzun şirin ilçelerinden ve hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen Hanönü ilçemizdeyiz.  28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımızı sunduk. 28 Mayıs’ta hem Türkiye zaferi için hem de 'Büyük ve Güçlü Türkiye’nin' mimarı Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için destek istedik."

UÇAR; "MİLLETVEKİLİMİZ HALİL ULUAY İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ"

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar da Milletvekili Halil Uluay'ın ilçelerine gerçekleştirmiş olduğu ziyarete ilişkin; "AK Parti'mizin 28. Dönem Kastamonu Milletvekilimiz Halil Uluay ilçemizi ziyaret etti. 28. Dönem Milletvekilliği seçimi sonrası ilk ilçe ziyareti olarak bugün Çarşamba Hafta pazarımız, Belediyemiz , vatandaşlarımız  ve Esnaflarımızı ziyaret eden sayın vekilimiz ilçe halkımıza 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı şükranlarını  sundular. Vekilimizle birlikte 28 Mayıs’ta hem Türkiye Zaferi için hem de 'Büyük ve Güçlü Türkiye’nin' Mimarı Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için destek istedik" dedi.  


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum