Kahramanlarımızı yüreğimize gömdük;

Kahramanlarımızı yüreğimize gömdük

Şırnak’ta şehit düşen dört uzman çavuş ile bir güvenlik korucusu gözyaşları içerisinde toprağa verildi....

Törenlerde, terör örgütü PKK ve iş birlikçilerine tepki yağdı.

Şırnak’ın Bestler Dereler bölgesinde başlatılan operasyonda şehit olan dört uzman çavuş ile bir güvenlik korucusu memleketlerinde ebediyete uğurlandı.

Şehitlerden Serkan Ölmez için Mersin’in Çamlıyayla ilçesi Körmenlik Mahallesi’nde tören düzenlendi. Tören alanına silah arkadaşlarının omuzlarında getirilen İl Müftüsü Aydın Yığman kıldırdığı cenaze namazın ardından Ölmez, mahalle mezarlığında defnedildi. Törende şehidin eşi Melek, çocukları Taha Kağan ve Ömer Erdem ile annesi Elife Ölmez gözyaşı döktü.

Şehit Gaffar Mayik’in cenazesi de Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde defnedildi. Mayik’in naaşı camiden çıkarılırken vatandaşlar, “Kahrolsun PKK” ve “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde slogan attı. Cenaze törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, şehidin babası Mahmut Mayik’e Türk bayrağı ve şehidin fotoğrafını verdi. Beş kardeşin en büyüğü olan şehit Gaffar Mayik’in bekâr olduğu öğrenildi.

HENÜZ BİR YILLIK EVLİYDİ

Şehit Özcan İlhan’ın naaşı da İstanbul Bayrampaşa’daki baba ocağına helallik alınmasını ardından Ataköy’de bulunan Ömer Duruk Camii’ne getirildi. İlhan, burada ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliği’ne defnedildi. Şehidin annesi Gülveşin ve ağabeyi Emrah İlhan, al bayrağa sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Vatandaşlar ise cenaze aracının arkasından tekbirler getirerek ve ‘Kahrolsun PKK’ sloganları atarak yürüdü. Şehit İhan’ın yaklaşık bir yıllık evli olduğu öğrenildi.

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum