Belediye olaya el attı!;

Belediye olaya el attı!

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Milli Mücadele kahramanımız Şehit Şerife Bacı'nın heykelinde bulunan değneğin çalınmasının ardından Kastamonu Belediyesi olaya müdahil olarak, heykele yeni değnek ekledi...

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Milli Mücadele kahramanımız Şehit Şerife Bacı'nın heykelinde bulunan değneğin çalınmasının ardından Kastamonu Belediyesi olaya müdahil olarak, heykele yeni değnek ekledi.

 'Bu kadar da olmaz' dedirten olay sonrasında Kastamonu Belediyesi yetkilileri devreye girerken, değneğin kısa süre içerisinde yerine tekrar konulması vatandaşları memnun etti.


Şehrimize gelen turistlerin sıkça uğradığı Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan heykel, ilginç bir olaya şahitlik etmişti. Geçtiğimiz günlerde fark edilen olayda Kurtuluş Savaşı kahramanımız Şerife Bacı'nın elinde bulunan değneğin bulunduğu yerden alındığı tespit edildi. Mobeselerin 7/24 izlediği ve günün her saatinde yoğun insan topluluğuna ev sahipliği yapan meydanda böyle bir olay yaşanması dikkat çekerken, değneğin de yetkililer tarafından kısa süre içerisinde heykele eklenmesi, önemli bir sembol olan Şehit Şerife Bacı Heykelini tamamladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum