"Bizleri sürekli bisiklete binerken göreceksiniz";

"Bizleri sürekli bisiklete binerken göreceksiniz"

Cide İlçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Bisiklet Yarışması ve Sancak Koşusu düzenlendi. Kaymakam Tuncay Karataş da yarışmaya katılarak gençlerle birlikte pedal çevirdi. Kaymakam Karataş yarışma sonrası yaptığı açıklamada; "Çok güzel ve keyifliydi. 19 Mayıs Haftası Etkinlikleri kapsamında gençlerimize örnek olmak için bu yarışları düzenledik. Bizleri de inşallah sürekli bisiklete binerken göreceksiniz" dedi....

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Cide ilçesinde Bisiklet Yarışması ve Sancak Koşusu düzenlendi. Cide Kaymakamlığı koordinasyonunda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa; Kaymakam Tuncay Karataş, Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Gençlik ve Spor Müdürü Veysel Gezergün, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uğur, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Rıfat Ilgaz Mesleki Yüksek Okulu önünde başlayan Bisiklet Yarışması Atatürk Özgürlük ve Gençlik Parkında son bulurken program, Cide Belediyesi Cumhuriyet Meydanına doğru Sancak Koşusu ile devam etti.

KARATAŞ; "ÇOK GÜZEL VE KEYİFLİYDİ"

Bisiklet yarışına bizzat  katılan Kaymakam Karataş; “Çok güzel ve keyifliydi. 19 Mayıs Haftası Etkinlikleri kapsamında gençlerimize örnek olmak için bu yarışları düzenledik. Bisiklet binmek çok güzel bir aktivite olmakla birlikte gencinden yaşlısına, kadınından  erkeğine herkese bisiklet binmeyi tavsiye ediyoruz. Bizleri de inşallah sürekli bisiklete binerken göreceksiniz. Katılım sağlayan tüm gençlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum