Tartışmalı apartman yıkıldı!;

Tartışmalı apartman yıkıldı!

11 Ağustos'ta yaşanan sel afetinin ardından yaraların sarılmaya başladığı Bozkurt ilçesinde, geçtiğimiz günlerde Ölçer Apartmanı'nın yıkılması nedeniyle tutuklama kararı çıkan müteahhidin yaptığı bir diğer bina olan Rüya Apartmanı da yıkıldı...

11 Ağustos'ta yaşanan sel afetinin ardından yaraların sarılmaya başladığı Bozkurt ilçesinde, geçtiğimiz günlerde Ölçer Apartmanı'nın yıkılması nedeniyle tutuklama kararı çıkan müteahhidin yaptığı bir diğer bina olan Rüya Apartmanı da yıkıldı. Binanın yıkım görüntüleri ise cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

 

Afetin ardından alınan tahliye kararı ile birlikte vatandaşlar 10 yıldır oturdukları apartmanı, jandarma ekiplerinin yardımlarıyla başka bir bölgeye taşımaya başlamıştı. Bugün ise, tutuklanan müteahhidin yaptığı bina da yıkıldı. Henüz 10 yıl önce inşa edilen fakat afet sonrası yapılan analizlerde binanın sağlamlığının yeterli olmadığı tespit edilen Rüya Apartmanı, çevredeki vatandaşların meraklı bakışları arasında tarih oldu. Binada yaşayanların bir kısmı konteynır evlerde kalırken, bir kısmı da ilçede kiraladıkları evlere yerleşmişti.  





Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum