“Kastamonu Kalesi, nazlı 3 hilale hasret kaldı”;

“Kastamonu Kalesi, nazlı 3 hilale hasret kaldı”

14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine saatler kala her yıl olduğu gibi bu yıl da partiler kışla parkından başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na yürüdüler. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saat 12.00’de ve Kışla Parkı’nda başlayıp Cumhuriyet Meydanı’na kadar “Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü” gerçekleştirdi....

Yürüyüşe, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başta olmak üzere, ilçe belediye başkanları, il başkanı, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.

“ADAY BELLİ KARAR NET”

Yürüyüşün tamamlandığı Cumhuriyet Meydanı’nda konuşma yapan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, katılımcıları selamlayarak konuşmasına başladı. “İlk günden beri hep söyledik aday belli karar net dedik. Ve bugün meydanı dolduran değerli dava arkadaşlarımız yarın akşamın zafer müjdesini bugünden veriyorlar. 4 yıl önce çıktığımız yerel yönetim seçiminde Kastamonu galip gelecek demiştik. Allah'a şükürler olsun 3 hilalli sancağı kalemize diktik. Şimdi 8 yıldır eksikliğini duyduğumuz milliyetçi hareketin bize temsiliyeti için, dava arkadaşlarım hepinizin huzurunda bugün diyoruz ki "Emin ol Kastamonu" varlığımız Türk varlığını armağan olsun.”

NAMAZIN KAZASI OLUR BU SEÇİMİN KAZASI OLMAZ

MHP Kastamonu İkinci Sıra Milletvekili Adayı Alperen Özmen, “Bu seçim hac ile hilalin, hak ile batılın seçimidir. Diyerek sözlerine başlayan karşımızda kendini bilmez bir millet ittifakı denilen bir ittifak bulunmakta. Kastamonu'nun özünde hain yoktur. Kastamonu'nun özünde bozukluk yoktur. Kastamonu'nun mayasında şehitler vardır. Şehitler ve evliyalar diyarı Kastamonu bu oyunu bozacaktır. Allah nasip ederse mücadelemiz i yarın sonlandıracağız. Teröristlere bir Osmanlı tokadını Bu şehirde hepimiz atacağız. Biz bu memleketin bekası için aylardır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu memleketin iyiliği için doğru bildiklerimizi halkımıza anlatmak için. burada bizimle beraber olan il ilçe teşkilatları, yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız, il Ocak başkanlarımız buradalar. Ben hepsine teşekkür etmeyeyim bir borç biliyorum. Ve şunu bilmenizi istiyorum ki, namazın kazası olur bu seçimin kazası olmaz."

“KASTAMONU KALESİ NAZLI 3 HİLAL'E HASRET KALDI”

MHP Kastamonu Birinci Sıra Milletvekili Adayı Emin Çınar,  “Birileri milliyetçi hareket partisinin gücünü görmedi. Birileri milliyetçi hareket partisinin gücünü hissetmedi. Oysa ki bu güç burada, bu yürek burada, bu kanaat bu iktidar burada. Onun için sizleri diyoruz. Zaferi Allah'ın resulü ile beraber kazanacağız inşallah. Kastamonu Kalesi nazlı 3 hilal'e hasret kaldı. 8 yıldır. 8 yıldır milletvekilimiz yok. Tüm halkımızdan söz istiyoruz Allah nasip ederse yarın akşam sandıklar açıldığında ülkücü iradenin tecellisini hep beraber o kaleye bayrakları dikeceğiz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum