"Tosya Yolu'nu da  Millet İttifakı yapacak";

"Tosya Yolu'nu da Millet İttifakı yapacak"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu ikinci sıra Milletvekili Adayı Kadir Yalçın, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi ile AK Parti Kastamonu 3'ncü sıra Milletvekili Adayı Mehmet Umur'u eleştirdiği yazılı bir basın açıklaması yayınladı....

 Yalçın açıklamasında; "Aramızda kalsın Millet İttifakı olarak seçimi kazanıyoruz. Tosya yolunu da en kısa sürede Millet İttifakı iktidarı yapacak. 14 Mayıs’ta sandığa gidelim milletin iradesini gösterelim. Sana Söz Kastamonu hakkını alacak" dedi.

 

YALÇIN; "ARAMIZDA KALSIN MİLLET İTTİFAKI OLARAK SEÇİMİ KAZANIYORUZ"

 

CHP Kastamonu ikinci sıra Milletvekili Adayı Yalçın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "AK Partinin Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi hem suçlu hem güçlü. AK Parti İlçe Başkanı 2015’te halka yapmayı vaad ettikleri Tosya yolunun 2023 yılında proje ihalesini yaptık diyerek günah çıkarıyor.

Verdikleri vaadin proje ihalesini 8 yıl sonra yapıp 3'ncü sıra adaylarını TOGG'la dolaştırıp oy avcılığı yapıyor. İhalesini 8 yılda yaptığınız yolu 18 yılda mı bitireceksiniz? 2053'de mi 2071'de mi bitecek?

AK Parti 3'ncü sıra Adayı Umur ise, oyuncak bulmuş çocuk gibi TOGG ile gezip '3-0 alırsak yeni stat yapacağız' diyor. Ben de soruyorum: '3 vekilden 1'ini alırsanız stat yapmayacak mısınız?' Sevgili hemşehrilerim, aramızda kalsın Millet İttifakı olarak seçimi kazanıyoruz.  Hepimize hayırlı uğurlu olsun.  Tosya yolunu da en kısa sürede Tosyalının parasını kanala, köprüye, israfa, saraya değil Tosyalıya harcayarak, Millet İttifakı iktidarı yapacak. 14 Mayıs’ta sandığa gidelim milletin iradesini gösterelim. Sana Söz Kastamonu hakkını alacak." 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum