Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?;

Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?

Memleket Partisi lider Muharrem İnce, bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek...

Yaşadığı rahatsızlıklar nedeniyle mitinglerini iptal ettiğini duyuran İnce, sosyal medya hesabından FETÖ'nün, sahte dekont ve kasetlerle hakkında algı operasyonu başlattığını ifade etmişti. İnce'nin toplantıda son yaşananlarla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

MİTİNGLERİ İPTAL EDİLMİŞTİ

Dün Memleket Partisi'nin Manisa ve İzmir'de düzenlemeyi planladığı mitingler ertelenmişti. Partiden yapılan açıklamada, İnce'nin rahatsızlığı nedeniyle yapılamadığı duyurulmuştu. Daha sonra sosyal medyadan bir açıklama yapan İnce, FETÖ tarafından sahte dekont ve kasetlerle hakkında bir algı operasyonu yapıldığını söylemişti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İNCE' YE ÇAĞRI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise seçime 3 gün kala İnce'ye çağrısını yineledi. Kılıçdaroğlu, "Bugün rahatsızlığını duyduğum andan itibaren kendisine ulaşmaya çalışıyordum ancak ulaşamıyordum, sonunda ulaşabildim. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Bunu yapanlar operasyoncudur, şantajcıdır, montajcı pisliklerdir. Bunları siyasetten de toplumdan da söküp atmak gerekir. Çünkü bunlar yabancı istihbaratçıların eline düşmüş zavallı kimselerdir. Buradan net söylemek istiyorum ki Halil İbrahim soframız ona hep açıktır. Gelmek istiyorsa otursun soframıza değişimi birlikte getirelim. Bu pislikleri birlikte temizleyelim siyasetin içinden…

MUHARREM İNCE ADAYLIKTAN ÇEKİLECEK Mİ?

TGRT Haber Ankara Müdürü Ahmet Sözcan, İnce’nin kurmayları ile bugün bir araya gelerek “Tamam mı devam mı?” kararı alacağını söyledi. Öte yandan kulislerde konuşulanlara göre Cumhurbaşkanı Adayı İnce’nin kurmaylarıyla görüşmesinde “çekilelim” görüşünün ağır bastığı iddia edildi.  Dün akşam saat 23.00’e kadar süren bir görüş alışverişi yapıldığı, 11 kişinin 8’i, 9’u, seçime üç gün kala ikinci tura kalamayacaklarını düşündükleri için ‘çekilelim’ yönünde bir değerlendirmeleri olduğu iddia edildi.

SOSYAL MEDYADAN 'KUMPAS' TEPKİSİ

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce hakkında çıkan iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Muharrem İnce, "45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim. Ortada gerçek bir dekont yokken, gerçek bir kaset yokken, gerçek bir jeep yokken; bunları varmış gibi göstermek alçaklıktır, şerefsizliktir. Olmayan bir kaset ile ilgili “özel hayatın gizliliği" veya "ister gerçek olsun, ister sahte" değerlendirmesi yapmak kumpasçılara hizmet etmektir." ifadelerini kullanmıştı.

"HEPİNİZLE YARGIDA HESAPLAŞACAĞIM"

İnce, "Elinizde hangi sahte belge, hangi sahte dekont, hangi sahte görüntü varsa; 1 dakika bile beklemeden yayınlayın. Benim abdestimden şüphem yok. Ömrüm sizin ağababalarınızla mücadele etmek ile geçti. Ne FETÖ'ye, ne PKK'ya, ne Hizbullah'a asla boyun eğmedim, eğmem. Hepinizle yargıda hesaplaşacağım." açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum