Şeyh Şabanı Veli AİHL'den derece;

Şeyh Şabanı Veli AİHL'den derece

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Sadâ Kur'ân-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finali Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde Ankara'da yapıldı....

Ortaokul ve lise kategorilerinde bölge birincilerinin yarıştığı finallerde izleyenler ülkemizin farklı şehirlerinden gelen yirmi imam hatip öğrencisinin sunduğu Kur'an ziyafetini yaşadı. Türkiye 1. Bölgeyi bölge 1'ncisi olan Kastamonu Şeyh Şabanı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Taha Kanbolat temsil etti. Jüri başkanlığını Diyanet İşleri Başkanı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman Şahin'in yaptığı yarışmada Lise Kategorisinde  birinciliği Samsun Şehit Ahmet Altınoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinden Abdullah Emir Altun elde ederken Tekirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Can Polat Akgül 2'nci, İstanbul Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi M.Akif Kızılcaoğlu 3'ncü oldu. Şeyh Şabanı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Taha Kanbolat ise Türkiye 4'ncüsü oldu.


PEŞPEŞE 3 DEFA TÜRKİYE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ

 

Şeyh Şabanı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi 2021, 2022 ve 2023 yıllarında peşpeşe 3 defa Türkiye 4.lüğünü elde ederek önemli bir başarıya imza atmış oldu. 


Şeyh Şabanı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yapılan açıklamada; "Türkiye 4.sü olan Şeyh Şabanı Veli AİHL öğrencisi Taha Kanbolat'ı tebrik ediyoruz. Okul Müdürü Mehmet Doğan'ın şahsında mesleki, sosyal, kültürel ve sportif başarıları ile öne çıkan  okulumuzun bütün çalışanlarına, öğrencimizin yetişmesinde emeği gecen  danışman hocaları Orhan Çamlıca,  İlhan Şahin ile beraber emeği geçen bütün hocalarına ve ailesine teşekkür ediyoruz" denildi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum