"Suğla Yaylası, yıl sonunda hizmete açılıyor";

"Suğla Yaylası, yıl sonunda hizmete açılıyor"

Azdavay ilçesinde Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek'in girişimleriyle Strateji Başkanlığı'ndan alınan kaynakla yapılan Suğla Yaylası Doğa Turizm projesinin bu yıl sonu itibariyle hizmete açılacağını duyurdu. Başkan Civelek konu hakkındaki açıklamasında; "Bu projemiz, Kastamonu'ya gelen, özellikle Azdavay Pınarbaşı bölgesine gelen insanlarımıza, doğada kaliteli konaklama imkanı sağlayacak. Bolu'dan sonra en kaliteli doğa konaklaması Kastamonu'da Azdavay'da sağlanmış olacak" dedi....

"BOLU'DAN SONRA EN KALİTELİ DOĞA KONAKLAMASI KASTAMONU'DA OLACAK"

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek Suğla Yaylası Doğa Konaklama projesinin açılışının yıl sonu itibariyle yapılacağını dile getirerek şöyle konuştu; "Bugün itibariyle Strateji Başkanlığı'ndan almış olduğumuz Cumhurbaşkanımızın destekleriyle almış olduğumuz kaynakla Suğla Yayla Doğa Konaklama Projesi'ni bitireceğiz. Bu projemiz, içerisinde doğa turizminin yapılabileceği, konaklamanın ve piknik alanlarının mevcut olduğu devasa bir proje. 15 Mayıs sonrasında çalışarak, yıl sonu itibariyle hizmete açacağız.  Suğla Yaylası Doğa Konaklama Projesi inşallah bölgemizin en kapsamlı doğa turizm projesi olacak. Bu projemiz, Kastamonu'ya gelen, özellikle Azdavay Pınarbaşı bölgesine gelen insanlarımıza, doğada kaliteli konaklama imkanı sağlayacak. Bolu'dan sonra en kaliteli doğa konaklaması Kastamonu'da, Azdavay'da sağlanmış olacak. Zaten Suğla Yaylası doğası eşi benzeri olmayan bir doğa potansiyeline sahip. Ayrıca konaklama tesislerimiz de oldukça kaliteli. Öte yandan 80 bin metre kare alanda 3 adet rekreasyon göleti de yaptık. İnşallah Suğla Yaylası '3 göletler' olarak da insanlarımız tarafından akıllarına gönüllerine yerleşecek."

Başkan Civelek son olarak; " Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımıza , Gençlik ve Spor Bakanımıza  ve Maliye Bakanımıza teşekkür ediyor, çıktığımız her yolda bizi halkımıza mahcup etmeyen Allah’ıma sonsuz şükrediyorum" dedi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum