İstanbul Adana Uçak Bileti;

İstanbul Adana Uçak Bileti

Akdeniz’in lezzetleriyle ünlü şehri Adana, her yıl binlerce ziyaretçi ağırlar. En çok misafir ağırladığı şehirlerin başında ise İstanbul gelir. Festivalleri, tarihi yapısı, edebiyat ve kültür zenginliği ve meşhur lezzetleriyle ün kazanan Adana seyahati karar veren yolcular uygun fiyatlı İstanbul Adana uçak bileti arıyor....

 İstanbul’dan Adana’ya seyahat etmek için İstanbul Adana uçak bileti satın alacaklar. Şehir hayatından sıkılan, metropol kaosundan kaçmak isteyenlerin lezzetli durağı Adana için Bilet Dükkanı üzerinden en ucuz İstanbul Adana uçak bileti satın alabilirsiniz.

İstanbul Adana Uçak Bileti Fiyatları

Uçak bileti sürecini planlarken öncelikle fiyatlar gündeme gelir. İstanbul Adana uçak bileti fiyatları seyahat edilecek tarihe ve hava yolu şirketine göre farklılık gösterir. Bilet Dükkanı ile çeşitli kampanyalar ve indirimlerden yararlanabilir en uygun uçak bileti için satın alma yapabilirsiniz. Buna göre İstanbul Adana uçak bileti THY ile seyahat etmek isteyenleri ödeyeceğiniz ücret 560 TL olacaktır. Tercihiniz İstanbul Adana uçak bileti Pegasus olursa 550 TL ödemeniz gerekiyor.

İstanbul kaosundan uzaklaşarak tarihi ve doğal güzellikleri keşfetmek ve aynı zamanda Türkiye’nin en lezzetleri yemeklerinden tatmak isteyenler Bilet Dükkanı’nı ziyaret ederek uygun İstanbul Adana uçak bileti avantajlarını değerlendirebilir.

Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Akdeniz’in İncisi Adana’nın Seyhan ilçesinde yer alan Adana Şakirpaşa Havalimanı aynı zamanda çevre iller olan Mersin ve Osmaniye’ye de hizmet verir. Şehir merkezine 3,5 kilometre uzaklıkta bulunan Adana Şakirpaşa Havalimanı hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşları nedeniyle şehir merkezinden ulaşımı son derece kolaydır. Adana’nın başta lezzetli mutfağı olmak üzere tarihi yapısı ve doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler; belediye otobüsleri, taksi ve özel transfer yoluyla varmak istedikleri noktaya rahatça ulaşabilir.  

Adana’da Gezilecek Yerler

Adana tarihin izlerini yüzyıllar boyunca koruyarak günümüze taşıyan nadide şehirlerden başında gelir. Misafirlerine adeta bir zaman yolculuğu imkanı sağlar. Bunun yanında bozulmamış doğası ile Akdeniz’in temiz havası ve doğa harikalarına ev sahipliği yapar. Kültürel etkinliklerin çok olduğu şehirde; sanat, edebiyat, sinema ve tiyatro ilgililerine hitap eden çeşitli mekanlar bulunur.

Adana’da misafirleri her köşe başında bir lezzet bekler. Kebap konusunda bir marka haline gelmesinin yanında; lahmacun, içli köfte ve sokak lezzetleri ile de meşhurdur. Bu nedenle Adana’ya giderken kilo alarak geri dönmeyi göze almanız gerekir.

İstanbul’un karmaşasından kaçmak ve lezzetli yemeklerin tadına bakmak için  https://www.biletdukkani.com/istanbul-adana-ucak-bileti adresini ziyaret ederek bütçenize uygun tatili planlayabilirsiniz.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum