Deprem bölgesine savunma sanayi yatırımları yapılacak;

Deprem bölgesine savunma sanayi yatırımları yapılacak

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Adıyaman’a çok önemli yatırımlarda bulunacaklarını ve depremzedelere istihdam sağlayacaklarını söyledi....

Prof. Dr. İsmail Demir, Adıyaman Valiliğini ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. Depremlerde vefat edenlere rahmet dileyen Demir, devletin yaraları sarmak için faaliyetlerine devam ettiğini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "İlimizin ayağa kalmasında en önemlilerinden bir tanesi ekonomik canlılığı sağlamaktır. Konutların yanında istihdamı da oluşturmak için önemli bir projeye başladık. Bölgeye sadece konut değil belirli yatırımlar yaparak teknoloji getirerek istikrarın yanında istihdamı da sağlamak istedik. O anlamda bölge turlarımız devam ediyor, bugün de Adıyaman’dayız. Adıyaman’da depremden çok büyük yaralar almış bir ilimiz. Onun için burada da yapılabilecekleri hem yerinde görmek hem de daha önceden planladığımız burada duyurmak bölgemizdeki iş adamlarımızla, sanayicilerimizle istişare etmek üzere buradayız."

"İSTİHDAM SAĞLANACAK KİŞİLER BU BÖLGENİN İNSANI OLACAK"
Geniş bir yatırım programından bahseden Demir, "Sanayi savunma sektörünün çeşitli dallarında sanayicilerimizin üretim yapmalarıyla ilgili önleri açık. Beklentimiz bir alanın tahsis edilmesi ve bu alanda biz sadece yatırım değil bitişiğinde orada çalışacak arkadaşlarımıza meskende sağlayacağız. Bu bir anlamda bölgede yeni bir model oluşturmak demek, istihdam sağlanacak kişiler bu bölgenin insanı olacak depremzede olması ise ilk önceliğimiz olacak” dedi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum