"En büyük destek Kastamonu’dan olacak";

"En büyük destek Kastamonu’dan olacak"

AK Parti Kastamonu üçüncü sıra Milletvekili Adayı Mehmet Umur, Daday ilçesini ziyaret etti. Daday'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Umur; "Şanlı tarihimizden aldığımız ilham ve inançla Türkiye Yüzyılı'na yürüyeceğiz. İnsan odaklı teşkilat anlayışımızla, her gönle dokunmak için sokak sokak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’mizin ve Kastamonu'muzun bahtı ve yolu açıktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'mize en büyük destek Kastamonu’dan olacak" dedi....

UMUR; "MİLLETİMİZLE BİRLİKTE VARACAĞIMIZ HEDEF BELLİDİR"

Daday mitingi sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Mehmet Umur; "Baba ocağı Kastamonu Daday'da, İl Başkanımız Doğan Ünlü Bey ve İl, İlçe teşkilat mensuplarımızla beraber düzenlediğimiz mitingde kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Coşkumuz heyecanımız çok büyük. inşallah Milletimizle birlikte varacağımız hedef bellidir, hedefe ulaştıracak lider de bellidir. Şanlı tarihimizden aldığımız ilham ve inançla Türkiye Yüzyılı'na yürüyeceğiz. Samimiyetleri ve bizlere karşı gösterdikleri sıcak ilgi ve alakaları ve bizleri bağrılarına basan ve mitingimize katılan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.Kastamonu'muz için, durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.



"CUMHURBAŞKANIMIZA VE PARTİMİZE EN BÜYÜK DESTEK KASTAMONU'DAN OLACAK"

Miting sonrasında Daday'daki esnaflarla bir araya gelen Umur; "Daday mitingimiz sonrası, kıymetli esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek, esnaf kardeşlerimizin sorunlarını ve taleplerini, bizlerden beklentilerini dikkatle dinleyip, desteklerine talip oluyoruz. Samimiyetleri ve bizlere karşı gösterdikleri sıcak ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Milletimizle Türkiye Yüzyılı’nda köprüler kurmaya, yorulmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. İnsan odaklı teşkilat anlayışımızla, her gönle dokunmak için sokak sokak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’mizin ve Kastamonu'muzun bahtı ve yolu açıktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'mize en büyük destek Kastamonu’dan olacak" dedi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum