Kavuncu’dan Katar’a destek; Kastamonululara çağrı;

Kavuncu’dan Katar’a destek; Kastamonululara çağrı

İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet Katar’a İYİ Parti Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu’dan destek geldi....

Kavuncu, İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar’a destek videosu yayımladı. İYİ Parti İstanbul 2’nci Bölge 1’inci sıra milletvekili adayı Buğra Kavuncu,  Kastamonululara seslendi.

Katar’ın hesabında paylaştığı videoda Başkan Kavuncu, şu açıklamaları yaptı “Kıymetli Kastamonulular. 14 Mayıs’ta Türkiye çok önemli bir seçime gidiyor. Hem Cumhurbaşkanlığıyla ilgili bir tercihte bulunacaksınız hem de parlamentoyla alakalı uygun gördüğünüz partilerden milletvekili seçimi yapacaksınız. Biz Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir oy Kemal’e, bir oy da İyi Partimize yani Meral Akşener’imize oy istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı için oy pusulasında Kemal beye Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de parti tercihinizde İyi Parti’yi tercih etmenizi sizlerden rica ediyoruz.”

 “KASTAMONU İÇİN ÖZELLİKLE AHMET KATAR BAŞKANIMA’’

Kavuncu: “Kastamonu için özellikle Ahmet Katar başkanıma… Onunla aynı dönem il başkanlığı yaptım. Ben İstanbul İl Başkanıyken Ahmet başkanım da Kastamonu il başkanıydı. Emekleri çok. Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil edeceğine, Kastamonu için en iyisini yapacağına eminim. Kendisine desteğinizi bekliyorum.”

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum