Cide Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası başlıyor;

Cide Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası başlıyor

Cide Belediyesi ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu arasında düzenlenen Uluslararası Cide Open Masa Tenisi Turnuvası'nın bu yıl 3'ncüsü gerçekleştirilecek. Yapılacak olan turnuvaya 10 ülkeden katılım bekleniyor....

Cide Belediyesi ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Cide Uluslararası Cide Open Masa Tenisi Turnuvası, 11-12-13 Ağustos'ta Cide Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak.

"HEDEFİMİZ 10 AYRI ÜLKEDEN KATILIMIN SAĞLANMASI"

Konu hakkında bilgi veren yetkili Kemalettin Yaprak, bu organizasyonun etkili bir organizasyon olduğunu dile getirerek tüm masa tenisi severleri turnuvaya davet etti. Konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Dünyanın her yerinden insan gelecek. Yaş kategorilerimiz var. Bunlar; 18-30 kategorisi, 30-39 kategorisi, 40-49 kategorisi, 50-59 kategorisi ve 60 ve üzeri kategorisi. Bu kategorilerimiz hem kadın ve erkek olarak ayrı ayrı hem de kadın erkek mix olarak gerçekleştirilecek. Turnuva sonunda para ödülümüz var. Birinciye 5 bin lira, ikinciye 3 bin lira, üçüncüye 2 bin lira para ödülü olacak. Şuan bizim hedefimiz 10 ülkeden katılım sağlanması. Cide Yerel Eylem Grubu'nun da desteğiyle 20 ayrı Masa Tenisi masası aldık. Güzel ir turnuva yapmayı hedefliyoruz. Masa tenisi sevenleri ve kendine güvenenleri de turnuvamıza bekliyoru. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum