Köprülü-Erbilgin gerginliği: 'Bir gün hepinizi...'';

Köprülü-Erbilgin gerginliği: 'Bir gün hepinizi...''

Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Resul Köprülü'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Van'da düzenlediği miting esnasında yaptığı konuşmalara tepki göstermesinin ardından CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in paylaşımıyla birlikte gerilim yükseldi....

CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin,  ''Kastamonu MHP’de Sayın İmamoğlu’na tepki gösterme işi belediye başkan yardımcısı Sayın Resul Köprülü’ye kadar düşmüş.Ne desek bilemedim. Sanırım kendisine çalışıyor'' ifadeleriyle  sosyal medya hesabından cevap verirken; Resul Köprülü'den de yanıt gecikmedi.

Erbilgin'in paylaşımına sert tepki gösteren Köprülü, şu ifadeleri kullandı:

''C.H.P İl Başkanı Sayın Hikmet Erbilgin kişisel sayfamda paylaştığım 'Selahattin Demirtaş TERÖRiSTTİR' paylaşımından sonra kendi sosyal medya hesabında "M.H.P’de tepki gösterme işi Resul Köprülü’ye kadar düşmüş' demiş ve eklemiş'"sanırım kendisine çalışıyor.'diye. Sayın Erbilgin bilmezsiniz belki siz ortalarda yokken ben bu şehirde  Ülkü Ocakları İl Başkanıydım. Haine hain, teröriste terörist demek her ülkücünün vazifesidir.Bizi yetiştiren Ülkü Ocakları doktrini 'Vatan,Millet,Bayrak' kutsallarımıza kim dil uzatırsa ona haddini bildirmeyi öğretti.

Ayrıca biz kendimize çalışmayız;kendimizi Büyük Türk Milleti ile Türk Devletinin varlığı için kendi canından geçen binlerce ülkücüye ve geleceğin Milliyetçi Türkiyesine adadık.Çocuklarımız sizlerin içine düştüğünüz gaflet ve ihanet yüzünden ileride sıkıntı çekmesin diye mücadele ediyoruz. Bir oy fazla almak  ve koltuklarınızda bir müddet daha oturabilmek için sizin zihniyetinizin yapamayacağınız şey yok onu çok iyi biliyoruz. Diliniz veya yüreğiniz yetiyorsa bize cevap vereceğinize kendi belediye başkanınıza orada atılan slagonlara neden cevap veremediğini sorun ve kuruluş ilkelerinden biri milliyetçilik olan  bir partinin il başkanı olarak "hdp, pkk'nın siyasi uzantısıdır ve selahattin demirtaş teröristtir." diyin de görelim. Biliyoruz ki diyemezsiniz. Çünkü sizin derdiniz Türkiye ve Türk milleti değil. 14 Mayıs'ta sizin bölücü zihniyetinizle elbet hesaplaşacağız. Ve bir kez daha, daha gür bir sesle PKK'lı şerefsizlere sesleniyorum: 'Ölünüzü, Dirinizi :Hergün Birinizi Bir gün Hepinizi... ”




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum