Önce Muğla sonra Malatya sallandı;

Önce Muğla sonra Malatya sallandı

Son dakika deprem haberleri Muğla ve Malatya'dan geldi....

 Kandilli Rasathanesi Muğla'daki depremin büyüklüğünü 3.4 olarak açıkladı. Deprem anında gizemli bir ses duyulduğu iddia edildi. AFAD ise saat 00:35'te Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir olduğunu duyurdu. İşte son gelişmeler...

Türkiye Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sararken korkutan deprem haberleri de gelmeye devam ediyor. Gece yarısı yürekleri ağza getiren haber peş peşe geldi.

MUĞLA 3,4 İLE SALLANDI

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre deprem saat 23:40'ta 3.4 büyüklüğünde yaşandı. Deprem yerin 2.7 kilometre derinliğinde yaşandı. Depremi hisseden bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Öte yandan deprem anında gizemli bir ses duyulduğu iddia edildi.

MALATYA 4,4 İLE SALLANDI

AFAD'dan gelen son dakika verilerine göre saat 00:35'te Malatya'nın Pütürge ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum