‘Bölünmek, yok olmaktır’;

‘Bölünmek, yok olmaktır’

Memleket Partisi Cide İlçe Başkanı Ayşe Demir, ilçe başkanlığı görevinden, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu....

Cide ilçesinde ilk siyasi parti kadın ilçe başkanı olan Memleket Partisi Cide İlçe Başkanı Ayşe Demir, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere 13 gün kala Memleket Partisi İlçe Başkanlığı görevinden yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu.

DEMİR: “AYNI DÜŞÜNCEYE SAHİP OLDUKLARIMIZLA AYNI YOLDA YÜRÜMELİYİZ”

Demir, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Cide ilçemizde kurucu başkan ve yönetim kurulu başkanı ile Memleket Partisi ilçe yönetimimizi kurduk. Bir kadın ilçe başkanı olarak, yanımda birlikte yol alan bütün arkadaşlarıma büyük bir özveri içerisinde çalıştık. Her biriyle gurur duyduğumu ve teşekkürü bir borç bildiğimi belirtmek isterim. Koltuklar, kaymaklarda geçicidir. Önemli olan, ülkede yapılanlar ve ülkenin geleceğidir. Birçok seçim gördük, yaşadık. Fakat bu yaklaşan seçimler, çok daha önemli ve başka bir seçimdir. Normal bir seçim değildir. Aynı düşünceye sahip olduklarımızla aynı yolda yürümeliyiz. Bölünmek, yok olmaktır. Biz buna sebep olmak istemiyoruz. Bu sebeple laik Türkiye Cumhuriyetinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyerek, bu ucube sistemden kurtulmak istiyoruz. Yıkıcı olmak her zaman kolay olandır. Zor olan yapıcı olmaktır. 3-5 kişinin lüks içinde sürdüğü hayatları yerine, tüm Türkiye yurttaşlarının refah ve huzur içerisinde eşit bir yaşam hakkına sahip olması umudu ile başkanlık görevimden istifa ediyorum yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte. 20 yıldır değiştirilen eğitim sistemini, yok ettikleri adalet sistemini, bize emanet ülke geleceğini ayrı yolda yürüyerek düzeltemeyiz. Çok üzgünüm. Hedef aynı birlik günüdür” dedi.

BAŞESGİOĞLU: “YEDEKLERDEN ATAMAYLA DEVAM EDECEK”

Memleket Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu ise, konu hakkında yaptığı açıklamada ilçe yönetiminin yedeklerden atamayla görevlerine devam edeceğini söyledi. 

Başesgioğlu; "Cide İlçe Başkanı, 2 arkadaşıyla beraber istifa etmiştir. Yönetim kurulu yedeklerden atamayla görevine devam edecektir" dedi.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum