Bir pankart krizi de Devrekâni’de yaşandı;

Bir pankart krizi de Devrekâni’de yaşandı

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken bir pankart krizi de Devrekani’de patlak verdi....

İlçede belediye oteli önüne asılan ‘Selahattin Demirtaş Demirtaş Teröristtir’ pankartı sonrasında CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, pankartın belediyenin itfaiye aracıyla asılmasına vurgu yaparak, ‘’ Bu; iş ve nezaket bilmezleri milletimizin vicdanına havale ediyorum’’ ifadelerini kullandı.


Kastamonu Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin sosyal medya hesabından, Devrekani Belediye Başkanlığına ait itfaiye aracı ile pankart asan gruba atıfta bulunarak sosyal medya üzerinden "Bugün milletvekilimiz Hasan Baltacı ve adaylarımız Devrekanili yurttaşlarımız ile buluşmak üzere ilçemize gittiler. Kimileri belediye itfaiye aracı ile bu işlerle meşguldü. Biz kendimizi milletimize teslim etmişiz. Bu memleketin evlatlarıyız. Bu; iş ve nezaket bilmezleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Sana Söz, Kastamonu’yu değerli kılacak, ayağa kaldıracağız" açıklamasını yaptı.

 

Erbilgin'in pankart açıklamasının ardından Ak Parti cephesinden yanıt gecikmedi.

Devrekani AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu sosyal medya üzerinden "CHP'nin İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Devrekani ilçesine asılmış olan ‘Selahattin Demirtaş Teröristtir’ yazısından rahatsız olmuş. Aynı zamanda CHP Devrekani İlçe Başkanı Turan Aygün'de rahatsız olmuş ve şikayette bulunmuş. Şaşırdık mı? Hayır. Az bile demişiz. Terörist başı savunuculuğunu, avukatlığını Hikmet Erbilgin ve Turan Aygün üstlenmiş. Tabiki şaşırmadık…" açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum