Kastamonu'da kaymakamlık; 7 temizlik personeli alacak;

Kastamonu'da kaymakamlık; 7 temizlik personeli alacak

Cide Kaymakamlığı, Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nın personel alımı yapacağını duyurdu....

Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 7 temizlik görevlisi alınacak. Başvurular Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü'ne yapılacak. Cide İlçe Merkezi ve Köylerinde görevlendirilecek olan personeller için son başvuru tarihi 4 Mayıs 2023 saat 17.30 olarak kaydedildi. Alınacak personeller mütevelli heyet takdiri ile işi yapabilecekleri uygun görülenler arasından noter huzurunda kura çekimi ile belirlenecek. Kura çekimi Cide Halk Eğitim Merkezi Noter huzurunda yapılacak. 1 aylık deneme süresinin olacağının belirtildiği ilanda çalışma süresi 16 Nisan 2023-30 Eylül 2023 olarak belirtildi.

MÜRACAAT ŞARTLARI

Söz konusu alımın müracaat şartları ise şöyle belirlendi;  "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak. 20-45 (dahil) yaş aralığında olmak, saha ve ekip çalışmasına elverişli olmak. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. Son 6 ay içerisinde Cide İlçesi sınırlarında ikamet ediyor olmak. Geriatri bölümü mezunu olmak tercih sebebidir. Geriatri bölümü mezunu olan başvurularda yeterli sayıda başvuru olması halinde noter kurası yapılmayacaktır. Yeter sayı üzerinde geriatri mezunu başvurusu varsa geriatri mezunları arasında noter kurası yapılacaktır. Bu şartın sağlanamaması durumunda en az lise mezunu olup engelli ve yaşlı bakım konusunda sertifika sahibi kişiler tercih sebebidir. En az lise mezunu olup engelli ve yaşlı bakımı konusunda sertifika sahibi yeterli sayıda başvuru olması halinde noter kurası yapılmayacaktır. Yeter sayı üzerinde en az lise mezunu olup engelli ve yaşlı bakım sertifika sahibi başvurusu varsa sertifika sahibi başvurular arasında noter kurası yapılacaktır. Sayılan durumların gerçekleşmemesi halinde asil ve yedek yeter sayıda en az ilkokul mezunu başvurusu olması durumunda noter kurası olmadan personel alımı gerçekleştirilecektir. Yeter sayı üzerinde en az ilkokul mezunu başvurusu olması halinde ise noter kurası yapılacaktır. Alınacak erkek ve kadın sayısına göre ayrı ayrı kura gerçekleştirilecektir. 

Aynı haneden sadece bir kişinin iş başvurusu kabul edilecektir. Erkek adaylar için en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve araç kullanabilecek yeterlilikte olmak, yine erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlikle ilişiği olmamak, SRC ve Psikoteknik teknik belgesi şartı aranacaktır. 3294 sayılı Kanun kapsamında olmak. Başvuru sahibi evli ise eşinin kamu kurumlarında çalışıyor olmaması Türk Ceza Kanunun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile, devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak Adli sicil kaydı bulunmamak Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, belirtilen sayıda veya belirtilen sayıdan daha az sayıda personel alıp almamak, alımı tek taraflı iptal etmek veya proje başlama süresini ertelemek konularında tamamen serbesttir.

Görevin özelliğine göre kurum tarafından belirlenmiş olan cinsiyet, yaş vb. özel şartları taşımak Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak Başvuru sahipleri başvuru süresi içinde, başvuru için gerekli olan ve aşağıda yer alan belgeleri (1-11 Aralığında Belgeler ve varsa 12 nolu belge) dosya içerisinde yetkili kişiye bizzat elden teslim edecek olup şartlara uygun başvuru sahiplerine başvuru esnasında teslim ettikleri belgeler karşılığında ıslak imzalı “Evrak Alındı Belgesi” verilecektir. İstenilen belgelerin süresi içerisinde teslim etmeyen, başvuru şartlarını taşımadığı anlaşılan veya sahte belge ile başvuru yapmak isteyen kişilerin talepleri kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır. Daha önce vakıfta Vefa Projesi kapsamında işe giriş çıkış işlemi yapan kişiler başvuru yapamaz. Başvuru evrakları teslim alınmaz."

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

1-Cide Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına hitaben yazılan iş başvurusu dilekçesi (Dilekçe yazma standartlarına uygun olmayan dilekçeler kabul edilmeyecektir.)

2-Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Fotokopisi (Aslı görülerek dosyaya eklenecektir.)

3-Diploma veya mezuniyet belgesi (e-devlet uygulaması üzerinden temin edilebilmektedir/Aslı görülerek dosyaya eklenecektir.)

4-Adli sicil kaydı belgesi (e-devlet uygulaması üzerinden temin edilebilmektedir.)

5-Son 6 ay içerisinde çektirilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf

6-Yerleşim Yeri Belgesi (Tarihçeli olarak e-devlet uygulaması üzerinden temin edilebilmektedir.)

7-Erkek adaylar için ehliyet belgesi fotokopisi (Aslı görülerek dosyaya eklenecektir.) ile askerliğini yaptığına veya askerlikle ilişiği olmadığına dair ilgili kurumdan aldığı yazı.

8- Başvuru sahibinin Sosyal Güvenlik Kurumlarından hiçbir ad altında düzenli aylık gelir sağlamadığını,  ayrıca halen uzun vadeli sigorta kollarına tabii olacak şekilde çalışıyor olmadığını gösterir belge. (e-devlet e-devlet uygulaması üzerinden temin edilebileceği gibi Cide Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü’nden de temin edilebilir.)

9-Sağlık Raporu (Aile Hekimliklerinden)

10-Başvuru sahibi evli ise eşinin kamu kurumlarında çalışıyor olmadığını gösterir belge (e-devlet e-devlet uygulaması üzerinden temin edilebileceği gibi Cide Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü’nden de temin edilebilir.)

11-SRC ve Psikonteknik Belgesi fotokopisi  (Aslı görülerek dosyaya eklenecektir.)

12-Varsa engelli ve yaşlı bakımı sertifikası fotokopisi  (Aslı görülerek dosyaya eklenecektir.)

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum