Öğrencilere Kaymakamlık mesleğini anlattı;

Öğrencilere Kaymakamlık mesleğini anlattı

Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Ali Fuat Darende İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Kaymakam Yıldırım, öğrencilere Kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Ayşegül Yıldırım, davetten duyduğu memnuniyeti belirterek, minik öğrencilere Kaymakamlık mesleğinin önemini, nasıl olunduğunu, tecrübe ve deneyimlerini anlattı....

Kastamonu Ali Fuat Darende İlkokulu öğrencileri, Hayat Bilgisi dersi alanında Mülki İdarelerde Yönetim Birimleri konusu kapsamında Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım’ı okula davet etti. Kaymakam Yıldırım, Ali Fuat Darende İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ile birlikte, okul müdürü Mehmet Boyaalıcı ve sınıf öğretmenleri Nesrin Dörtbölük rehberliğinde, okul toplantı salonunda minik öğrencilerin 'Yerel yönetimlerde yönetim, iş ve işlemler, nasıl Kaymakam oldunuz?' gibi meraklı sorularını cevaplandırdı. Kaymakam Ayşegül Yıldırım, davetten duyduğu memnuniyeti belirterek, minik öğrencilere Kaymakamlık mesleğinin önemini, nasıl olunduğunu, tecrübe ve deneyimlerini anlattı. Gelecekte çok önemli görevler üstleneceklerini ve her alanda başarıya ulaşacaklarını inandığını ifade ederek, öğrencilerle anılarını da paylaştı.

Okul müdürüne, sınıf öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür eden Kaymakam Yıldırım, her türlü konuda desteğe hazır olduğunu ifade ederek, öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum