Kastamonu’da KPSS’siz bekçi alınacak!;

Kastamonu’da KPSS’siz bekçi alınacak!

50 farklı şehirde bekçi alımı için planlar hız kazanıyor. Gerçekleştirilecek olan bekçi alımları hakkında yeni detaylar ve gelişmeler ortaya çıktı....

2023 yılında bekçi alımları devam ediyor. Toplamda 50 farklı şehirde alımlar gerçekleştirilecek. İstanbul, Çanakkale, Gaziantep, Eskişehir, Aksaray, Antalya, Yalova, Samsun, Erzurum, Ağrı, Bilecik, Kütahya, Konya, Ankara, Çorum, Düzce, Kırıkkale, Adana, Mersin, Elazığ, Malatya, Bingöl, Diyarbakır, Batman, Siirt, Edirne, Tekirdağ, Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Muş, Hakkari, Şanlıurfa, Van, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Sivas, Kilis, Adıyaman, Denizli, Rize, Iğdır, Ardahan, Balıkesir, Artvin, Çanakkale, Kastamonu, İzmir ve Tokat şehirlerinde bekçi alımları yapılacak.

Başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olması gerekiyor. Ayrıca, arşiv taraması ve güvenlik soruşturmasından başarılı geçmiş olmak da önemli bir şart. Siyasi parti üyeliği bulunanlar başvuru yapamazken, fiziksel ve ruhsal sağlık problemleri olmayan adaylar başvuru yapabilirler. Bekçi alımları, her öğrenim düzeyine uygun olarak gerçekleştirilecektir ve başvuru şartlarına dikkat edilerek müracaatlar kabul edilecek.

Bekçi alımları için başvurular, İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) üzerinden online olarak gerçekleştirilebilmektedir. Başvuruları tamamlamak isteyen adaylar, https://esube.iskur.gov.tr adresini kullanarak başvurularını yapabilirler.

Başvuru şartlarına göre, KPSS gibi sınavlara girmek zorunluluğu bulunmuyor. Okuryazar olan tüm adaylar, başvurularını tamamlayabilirler. Başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR platformu üzerinden belirtilen başvuru koşullarını karşılayarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum