Türkiye, Kastamonu'daki bu olayı konuşuyor! Ulusal basında geniş yer buldu;

Türkiye, Kastamonu'daki bu olayı konuşuyor! Ulusal basında geniş yer buldu

İYİ Parti Kastamonu Teşkilatı ve MHP arasında yaşanan pankart paradoksu, ulusal basında geniş yer buldu....


Çok sayıda ulusal basın kuruluşu, Açıksöz Gazetesi'ne ait fotoğrafları kullanarak haberimize atıfta bulunurken, söz konusu pankart mücadelesi, bunun en çok konuşulanları arasında yer aldı.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mitingine saatler kala İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığına asılan "Sinan Ateş'in  katillerine hesap soracağız" yazılı pankart, bir üst kattaki MHP binasına asılan bayrakla kapatılmıştı.

Daha sonra MHP'nin üst katındaki Saadet Partisi'ne aynı pankartı asarak misilleme yapan İYİ Partililer'in pankart, MHP'nin çatı katına aştığı dev bayrakla bir kez daha kapatılmıştı.


Konu ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Faruk Ataşalar: ''Türk milliyetçileri için bir ızdırap haline dönüşmüş Sinan Ateş cinayetine tepki olarak il başkanlığı binamıza asılan pankartın MHP teşkilatları tarafından üzerinin kapatılmaya çalışılmasını esefle kınıyorum. Bilinmesini isterim ki Sinan Ateş Türkiye'dir. Sinan Ateş arkasında iki yetim çocuk aynı Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir turan ülküsü bırakarak hayatını kaybetmiş bir vatanseverdir. Bize düşen Sinan Ateş'in davasına sahip çıkmak ve geride bıraktığı tüm değerleri yaşatmaktır. Fotoğrafının ve isminin üzerini örterek bu cinayeti kapatma şansımız yoktur. Buradan tüm milliyetçi kardeşlerime sesleniyorum. Gelin hep beraber Sinan Ateş'e sahip çıkalım.'' dedi

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum