Jandarma, 23 Nisan'da çocukları unutmadı;

Jandarma, 23 Nisan'da çocukları unutmadı

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Şeyh Şaban-ı Veli erkek yurdunda bulunan depremzede çocuklara yaşadıklarını bir nebze unutturmak ve Çocuk bayramını kutlamak için ziyarette bulundu....

Çocuklara Türk bayrağı, çocuk dergisi ve rüzgar gülü hediye eden Jandarma ekipleri, onlarla yakından ilgilenip yüzlerini çeşitli renklere boyadı.Garip isimli arama kurtama köpeğiyle öğrencilere gösteri  yaptı. Meraklı gözlerle gösteriyi beğeniyle izleyen çocuklar, daha sonra Garib'in başını okşayarak sevip fotoğrafı çekildi.

Jandarma ekipleriyle keyifli vakit geçiren öğrenciler, birlikte çeşitli oyunlar oynayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nı kutladı ve Jandarma, çocukların keyifli ve eğlenceli bir gün geçirmesini sağladı. Eğlence sonrasında birlikte hatıra fotoğrafı çekinerek kutlama sona erdi.

Ayrıca İhsangazi ilçesinde bulunan Kanlıgöl İlkokuludaki çocuklar da unutulmayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ziyaret edilerek çeşitli hediyeler verildi. Birlikte oyunlar oynandı. Garip isimli arama kurtarma köpeği ile eğlence vakit geçirdiler.





Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum