Kastamonu'ya yeni vali!;

Kastamonu'ya yeni vali!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, İsfendiyarbey lköğretim Okulu öğrencileri Vali vekili Ahmet Atılkan'ı makamında ziyaret etti. 3-B sınıfı öğrencisi Mustafa Kaan Kuş Valilik makamına geçerek Kastamonu ile ilgili yetkililere talimat verdi....

Vali Vekili Ahmet Atılkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü dolayısıyla İl Millî Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, İsfendiyarbey  İlköğretim Okul Müdürü Uğur Kirenci, 3 -B Sınıf Öğretmeni Mustafa Öcal, 3 B sınıfı öğrencisi Mustafa Kaan Kuş, 3- A sınıfından Mustafa Burak İpek, 3-C sınıfından Zeynep Özdemir ve 3 – D sınıfından Seda Civelekoğlu’nu  kabul etti.


Vali Vekili Atılkan,  temsili olarak Valilik Makamını İsfendiyarbey  İlköğretim Okulu 3- B sınıf öğrencisi Mustafa Kaan Kuş’a devretti.

Valilik Makamını devralan Kuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bayramda çocuklarımıza makamını teslim eden Vali Vekili Atılkan’a teşekkür etti. Vali Vekili Atılkan' da bugünün çocukları, yarının büyükleri olarak ülkemizin gerçek sahibi çocuklarımızın temsilinden büyük gurur ve onur duyduğunu belirtti.


23 Nisan' da Valilik Makamını devralan Kuş ilimiz ile ilgili gerekli gördükleri konular hakkında ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri ile görüşerek talimat verdi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum