Cengiz Aygün'den dikkat çekici açıklamalar: Bir hayrınız olsun";

Cengiz Aygün'den dikkat çekici açıklamalar: Bir hayrınız olsun"

Cengiz Aygün'den önemli açıklamalar......


GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, takımın son durumu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.
"BELEDİYE DIŞINDA YARDIM OLMADI"

Hedefimizin ligde kalmak olduğunu söylemiştik. Şampiyonluk vaat etmemiştik. Alt yapı başta olmak üzere yapmamız gerekenler olduğunu söylemiştik ve Kastamonu'da umarım elinden geleni yapar dedim. Belediye Başkanımız Galip Vidinlioğlu'nun bazı yardımları dışında yardım olmadı.
"ŞİMDİKİ AKLIM OLSAYDI..."
Bu yıl yaklaşık 30-35 milyon lira civarında para harcandı. Devre arasında Ümit Hoca bana, transfer talebinde bulundu. O gün bazı futbolcular cezalıydı ve hoca istemiyordu. Ben futbolun teknik bölümünden anlamam. Ümit Hocanın raporları doğrultusunda Faruk Öcal, Hakan Olkan, Mücahit kalecimiz, Erman Bulucu'yu gönderdik. Bunun yerine de çiçek transfer denilen transferler yaptık. Bu transferleri yaparsak Play-Off oynarız dedik ve o 10 milyonun üzerinde para harcadık. Bir çok ciddi isimler aldık. Malesef, ara transferlerde başarılı olmadı. Bugün geldiğimiz noktada kendi kendime futbol bölümünü değerlendirirken, öz eleştiri yapmak çok önemli... Bugünkü aklım olsaydı... Devre arasında o kardeşlerimizin bir çoğunu göndermez ve 3-4 takviyeyle sezonu tamamlardım, belki daha da başarılı olabilirdik. Bu giden oyuncuları bugünkü aklımla kayıp olarak görüyorum. Aldığımız oyuncular kötü mü çıktı, tabiki hayır. Ama bazen uyum sağlayamayabiliyor... Bir de iddia olmayınca malesef gevşek oynuyorlar. Dikkatli oynamıyorlar... Dolayısıyla da beklediğimiz sonucu alamadık, yeni transferimizden bir kaç tanesi dışında bu uyumu takıma veremedi.
"ŞAMPİYONLUK KADROSU OLUŞTURACAĞIZ"

"Biz sezonu GMG Kastamonuspor olarak kapattık, seneye şampiyonluk kadrosu oluşturmak üzere... Tabiki Allah'ın takdiri... Çok ciddi de rakiplerimiz var. Biz elimizden geleni yapacağız, verdiğimiz sözü tutmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yapacağız. "
"MEMLEKETE BİR HAYRINIZ OLSUN"
"Bu ilde sileceğini vaat ettiği halde hala alacaklı olanlar var. Bir de pişkin pişkin stada gelip maç izliyorlar. Bunları yapmayın. Artık memlekete bir hayrınız olsun... "

Yaklaşık 7-8 önce Kastamonu'ya bir şeyler yapmaya döndüğümden beri hep söyledim. Bu adam niçin bunları yapıyor dediler... Ama benim de kırmızı çizgim var. Siyasetle ilgilenmeyeceğim dedim. Bir çok Partiden vekil adaylarımız var. Hepsine teker teker başarı diliyorum. Ben Kastamonu'da hiç bir zaman malesef belediye başkanının dışında yani Galip Bey'in dışında en ufak hiç kimseden destek almadık. Siyasiler orada olsunlar. Orada otursunlar, futbolla takımla birlikte olduklarını göstersinler. Zaten artık maddi hedeflerinde daha önceki yıllarda ilden destek vardı. Bunun dışında çok söz aldık ama hiç bir destek görmedik, şikayetçi miyim hayır,  ama beklenti içinde değilim.

"Yaklaşık da 4 milyon lira civarında bir borcumuz var. Transfer yasağından kalan borçlar hariç... Tüm borçlar da yaklaşık 8 milyon lira bazında bir şey... "

"Ben Kastamonuspor'un yerinin ikinci lig olmadığını düşünüyorum. Birinci ligde süper ligde olmalıyız. Ben sadece Kastamonu'ya gelmiyorum. Ben İstanbul'da da hemşehrilerimle gelip istişare yapıyorum.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum