Alparslan Türkeş’in kızından Kastamonu’ya destek;

Alparslan Türkeş’in kızından Kastamonu’ya destek

MHP’nin Kurucu Lideri Alparslan Türkeş’in kızı İYİ Parti Adana 1.sıra Milletvekili Ayyüce Türkeş, Kastamonululara; çektiği videoyla hitap etti....

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar’a destek taleplerini ileten Ayyüce Türkeş, ‘’Kastamonu’nun değerli evlatlarına, babamın manevi destek verenlerinden olan Mehmet Feyzi Efendi sevenlere, daha ismini sayamadığım Kastamonu’daki birçok ruhani lidere buradan selam yolluyorum. Kastamonu 1’nci sıra adayı Ahmet Katar’a desteklerinizi bekliyorum. Hem Kastamonu hem Adana hem de Türkiye için mecliste çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Ahmet Katar Bey Kastamonu’da tarih yazacak’’ ifadelerine yer verdi.

 

Milletvekili Adayı Ahmet Katar da konuyla ilgili olarak, ‘’Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in emaneti, İYİ Parti Adana 1. sıra milletvekili adayımız, değerli yol arkadaşım Ayyüce Türkeş'in Kastamonu'ya selamları var. Destekleri için teşekkür ediyorum. Hiç merak etmeyin Sayın vekilim umutsuzluk tarih olacak, Türkiye hep birlikte tarih yazacak’’ ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum