Hafta içi mesaisinde rakip Karacabey;

Hafta içi mesaisinde rakip Karacabey

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, bugün sahasında Karacabey Belediyespor’u konuk edecek....

 Ligde oynanacak 33’üncü hafta müsabakasında iki takım Gazi Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Müsabaka saat 15.00’de başlayacak.

2’nci Lig’de mücadele Çarşamba mesaisi ile devam ediyor. Ligde geride kalan haftayı BAY geçerek hükmen galibiyet sonrası 3 puanla kapatan kırmızı siyahlı temsilcimiz seyircisi önünde hata yapmadan 3 puana ulaşmayı hedefliyor. GMG Kastamonuspor, 37 puanla 13’üncü sırada yer alırken, play-off hattını takibini sürdüren Bursa temsilcisi, 55 puanla 7’nci sırada yer alıyor ve play-off hattı için mücadelesini kaybetmemek adına sahaya puan veya puanlar için çıkacak.

Geride kalan hafta sahasında Etimesgut Belediyespor’a kaybeden Karacabey’de bu maçta hedef hata yapmamak.

4’ÜNCÜ RANDEVU

İki takım daha önce 3 kez karşılaştı. 2020-2021 sezonun da 2’nci Lig’de aynı grupta yer alan iki takım arasında oynanan iki müsabakada 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan maçı ise Karacabey Belediyespor 4-2 kazandı. GMG Kastamonuspor aynı zamanda rakibine karşı bu maçta galip gelerek şanssızlığını kırmak istiyor.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum