Abiye Tasarımında Hangi Kumaşlar Kullanılıyor?;

Abiye Tasarımında Hangi Kumaşlar Kullanılıyor?

Parlak payetlerle kaplanan payetler, akşam partileri için idealdir....

Parlak payetlerle kaplanan payetler, akşam partileri için idealdir. Bunlar dikkat çekici parçalar çünkü parlaklar ve üzerlerine düşen ışığı yansıtıyorlar. Abiye giyimde sıklıkla kullanılan bir diğer kumaş ise taftadır. Şık davetler için dalgalı bir görünüme sahip olabilen tafta abiye elbise modelleri uygundur. Abiye modelleri için saten, şifon, payet ve tafta kumaşları tercih edebilirsiniz.

Şifon Abiye Elbise Tasarımları

Parlak ve kaygan bir yüzeye sahip olan saten elbiseler şıklık katmak için mükemmel bir çözüm. Oldukça hafif olan saten kumaşlar sizlere büyük bir rahatlık ve rahatlık sunmaktadır. Şifon abiye elbiseler ise hafifliği ile öne çıkan bir diğer seçenek. İnce ve transparan şifon kumaşlar bahar aylarında feminenlik hissi uyandırıyor.

Kokteyl Elbise Modelleri

Her kadın özel günlerde çekici ve güzel görünmek ister. Tüm kadınların mükemmel hissedeceği kadın abiye elbise modelleri koleksiyonlarda sizleri bekliyor. Özel günlerin olmazsa olmazı kadın abiye modelleri düğün, nişan, balo, kına ve diğer tüm özel günlere yakışır şıklığı sergilemek için özenle tasarlanıyor. Farklı konseptlere uygun modellerle her gün giyebileceğiniz abiye elbise modelleri ile davetlerin en şık kadını sizsiniz.

Feminen Görünüm Veren Modeller

Kadın abiye şıklığı koleksiyonunda yer alan kadın abiye elbise modelleri ile yıl boyunca katıldığınız tüm davet ve özel günlerinizde zarif ve feminen bir görünüme kolaylıkla kavuşabilirsiniz. Abiye elbiseler kısa, uzun ve midi gibi farklı boy seçenekleri sunuyor. Kadın abiye koleksiyonunda farklı vücut tiplerine uygun abiye elbise modelleri de geniş bir renk yelpazesine sahip. Davetin konseptine, ten rengine, mevsime ve vücut tipine uygun abiye modelleri seçerek tüm davetlerde parlayabilirsiniz.

Yaz Kış Tercih Edilen Modeller

Kadın gece kıyafetleri her mevsim için uygundur. İlkbahar ve yaz ayları en yoğun dönemler olsa da, davetler doğal olarak kış mevsiminde de dağılmaktadır. Abiye koleksiyonunda her mevsime uygun kadın abiye modelleri bulunmaktadır. Yaz partileri için kısa abiyeler, her mevsim için midi abiyeler gibi pek çok seçeneğin yer aldığı abiye koleksiyonunda aradığınız elbiseyi bulabilirsiniz.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum