‘Biz Atatürkçüyüz, o masayı dağıtırız’;

‘Biz Atatürkçüyüz, o masayı dağıtırız’

Memleket Partisi İl Başkanlığı tarafından Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda 28. Dönem Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi....

MEMLEKET PARTİSİ ADAY TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞAN MİLLETVEKİLİ ADAYI BAŞESGİOĞLU:

‘Biz Atatürkçüyüz, o masayı dağıtırız’

Memleket Partisi İl Başkanlığı tarafından Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda 28. Dönem Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Memleket Partisi İl Başkanı Ümit Herkiloğlu, ilçe başkanları ve partililer ile Milletvekili Adayları Mustafa Başesgioğlu, Ayten Urganioğlu ve Yunus Emre Kay katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı milletvekili adaylarının konuşmasıyla devam etti.

Memleket Partisi Kastamonu üçüncü sıra Milletvekili Adayı Yunus Emre Kay, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında şunları kaydetti; “Bizler okumuş bilgili insana vatandaşa ihtiyaç duyuyorsak bunu en temelden başlatmalıyız. Hedefimiz insanlara bilimi sevdirmek olmalı bilimi tabana yaymak olmalı düşüncesindeyim. Değerli arkadaşlar sonuç olarak ülkemizdeki adaletsizliğin ve liyakatsizliğin temeli eğitim düzeninin bozuk olmasından kaynaklanmaktadır. Memleket Partisi Kastamonu milletvekili adayı olarak eğitim üzerinde yoğunlaşmamız gerektiği kanaatindeyim. Bu konular zaten genel başkanımızın projeleri arasında yer alıyor. Bizim amacımız öncelikle Kastamonu'ya ne kazandırabiliriz. Bizler bunun düşüncesindeyiz. Umarım bu paylaştıklarım sizlere bir şeyler ifade etmiş ve düzgün aktarabilmişimdir. Temennim önerilerimin bir noktada memleketimize fayda sağlamasıdır. Kastamonu olarak birlik olacağız birlikte çalışacağız ve hep birlikte başaracağız.”

URGANİOĞLU; “HEP BERABER EMİN ADIMLARLA ZAFERE ULAŞACAĞIZ”

İkinci sıra Milletvekili Adayı Ayten Urganioğlu da; “Uzun yıllar Kastamonu'da esnaflık yaptım. Şu anda da emekli olarak devam ediyorum. Gençlerin arkasından giden bir anne, bir ablayım. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin gençlerimize vermiş olduğu değer, Köylerimize yapmış olduğu tarımla ilgili projeler, kadınlarımıza vermiş olduğu değer, terörün her türlüsünü reddedişi, garibanın, yoksulun, emeklinin, bütün insanlarımızın yanındaki dimdik duruşu, diğer ittifaklardan farklı oluşu, onlar hep biz tek söylemleri için Memleket Partisi Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin yanında olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Gönüllüler ordusuyla çıktığımız bu güzel yolda Kuvay-ı Milliye ruhuyla topraklarımıza bereket fışkırtmak için, geleceklerimizi geri almak için ne sağdan, ne soldan, sadece Atatürk'ün Yolunda. Hep beraber emin adımlarla zafere ulaşacağız. Sözlerimi daha fazla uzatmak istemiyorum. Genç milletvekili arkadaşımız, eğitim hakkında çok güzel şeyler söyledi. Diğer vekil arkadaşımız Mustafa Bey de bütün diğer konuları tek tek açacaktır size. 28. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

BAŞESGİOĞLU; “KLAVYENİN BAŞINDA SALLAMAYLA BU İŞLER OLMAZ”

Memleket Partisi 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, şöyle konuştu; “Türkiye’nin bugünkü şartlarında 20-21 yıllık tek adam düzeninde Kastamonu gibi bir ilde, 20 ilçesi olan coğrafyası çok geniş ve zor olan bir ilde teşkilatlanma kurmak hiçte kolay bir iş değil. Bu işin içine girenler bilir, bir işin içinde ter dökenler bilir. Malumunuz 20 ilçemiz var. Buralarda teşkilatlanma yapmak o kadar kolay değil. Hazine yardımı yok, belediye yardımı yok, arkamızda müteahhit yok, işadamları yok, çok zor bu işler. Öyle dışarıdan klavyenin başında sallamayla bu işler olmaz. Günlerce uykusuz geceler geçirdim, 3 arkadaşımla ben bu teşkilatı kurarken, gönül verirken, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi falan değildim. Muharrem İnce Genel Başkanımız partiyi de kurmamıştı. Sonradan kurdu, bizi Ankara’ya davet etti. 3 arkadaşımızla beraber gittik bu görevi aldık. Bugün genel başkanımıza yaptıklarının aynısını bize de yaptılar. İlçe kuramazlar, örgüt kuramazlar, teşkilatlanamazlar dediler. Bu konuda insanlar iddialara bile girdi. Allah’ın izniyle kişiliğimizle, karakterimizle, bize destek olan hemşehrilerimizle, güzel ilişkilerimizle, geçmişteki tertemiz ilkeli siyasetimizle bu yolun tamamını aştık. Şu anda Allah’ın izniyle 15 ilçede örgütümüzü kurduk, sağlam adımlarla gidiyoruz.”

“BİZ ATATÜRKÇÜYÜZ, O MASAYI DAĞITIRIZ”

“Ben helal kazananlara inanıyorum, alın teri dökenlere inanıyorum. Bizim arkamızda müteahhitler yok, işadamları yok. Herkes bizi biliyor. Korku imparatorluğu var, bizim yanımızda olanları biz biliyoruz. Halkın yanında olmak için yola çıktık. Biz bu çoban ateşini yaktık. Genel Başkanımız vatansever bir adamdır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. İstese ömür boyu milletvekili olurdu. Bakanlık tekliflerini elinin tersiyle itti. Bu olacakların hepsini bize anlattı. Her konuda haklı çıktı. Hani kendi listelerinizle giriyordunuz? Girdiler CHP’nin çatısı altına. Bu 6’lı masayı kim kurdurdu? Bu masaya niye ilk başta bizi çağırmadınız? Çünkü biz Atatürkçüyüz, biz o masayı dağıtırız. Seçilersem maaşım yarısını her ay öğrencilere bağışlayacağım.”

HERKİLOĞLU; “BURADAKİ TEK ADRES MEMLEKET PARTİSİ’DİR”

Memleket Partisi İl Başkanı Ümit Herkiloğlu da; “Ufak tefek eksiklerimiz olacak yeni kurulan bir partiyiz Bu yüzden hepinizden özür diliyoruz. Neden eksiklerimiz var, çünkü hazine yardımımız yok, belediyemiz yok, çetelerden gelen paralarımız yok, cemaatlerden sağdan soldan FETÖ’den gelen gelirimiz yok. Buradaki herkes partiyi cebinden finanse ediyor. Bir yere gideceğimiz zaman herkes elini cebine attı ama Allah’a şükür kimseyi yarı yolda bırakmadık. Bundan sonra da bırakmayacak, tek kişi de olsa da devam edeceğiz. Başta genel başkanımıza olmak üzere, türlü FETÖ taktikleriyle saldırılar devam etmekte. Biz bu yüzden ne cumhur ne millet, tek yolumuz Atatürk’ün yolu dedik. Partiyi kurar kurarken Genel Başkanımız Muharrem İnce dedi ki; ‘Hiç kimseyle hiçbir terör örgütü ile terör örgütüne ismi dahi bulaşmış kapısının önünden geçmiş hiç kimseyle işimiz olamaz’ dedi. Bunu kendimize düstur edindik, o yüzden ne cumhur ne millet tek yol memleket. Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan dedik. Hiç kimseyle ittifak yapmadık, hiç kimseyle ittifak da yapmaya niyetimiz yok. Bizim ilçe başkanlarımızın, vekil adayımızın sizlere arz ettiği gibi sağdan soldan arayıp, insani ahlaka değil, siyasi ahlaka değil hiçbir ahlaka yakışmayacak şekilde bizim partimize gelip, partimizi lağvedip ‘Gelin bizimle birlikte olun, Memleket Partisi’nden bir şey olmaz’ diyenler, gelsinler bu tabloyu görsünler. Biz senin ağa babalarına patronuna, sana mı itibar edeceğiz? Ben bu memleketin öz be öz Kastamonulu evladıyım. Nereden geldin önce nüfus kağıdında memleketin ismi Kastamonu yazacak. Eli terör örgütüne değmiş, elinde rahmetli Şehit Gaffar Okan’ın kanı olan, elinde Yarbay Ali Tatar’ın kanı olan FETÖ’cülerle birlikte olan, PKK’lı teröristlerle birlikte olan bunları meclise taşımaya çalışan partilerin yanında oldular. Buradaki tek adres Memleket Partisi’dir. Vatanına milletine devletine bayrağını seven adres burasıdır. İşte burada geçmişinde en ufak bir şaibe olmayan değerli kurucu başkanım Mustafa Başesgioğlu, değerli merkez ilçe eski başkanı memlekette 30 seneden fazla esnaflık yapan Ayten Urganioğlu çok büyük bir medeni cesaret gösteren Yunus Emre Kay kardeşim var. Var mı daha temizi! Sizlerden partim ve şahsım adına hem Memleket Partisi’ne hem cumhurbaşkanı seçimlerimizde Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye desteklerinizi hem de bu adayların arkasında durmanızı istiyorum. Son sözüm; yaşasın vatan, yaşasın büyük Türk Milleti. Ne mutlu Türk’üm diyene” diye konuştu. 








Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum