Hacı Mehmet Hamzaoğlu, dualarla uğurlandı;

Hacı Mehmet Hamzaoğlu, dualarla uğurlandı

Kastamonu’da naht sanatının son temsilcilerinden, Münire Medresesi esnaflarından Nahhat Hacı Mehmet Hamzaoğlu hayatını kaybetti....

Hacı Mehmet Hamzaoğlu, dualarla uğurlandı

Kastamonu’da naht sanatının son temsilcilerinden, Münire Medresesi esnaflarından Nahhat Hacı Mehmet Hamzaoğlu hayatını kaybetti.

Zahide Hamzaoğlu'nun eşi, Abdulkadir Hamzaoğlu ve Hülya İşeri Hamzaoğlu'nun babaları, Kemal Hamzaoğlu ve Hayati Hamzaoğlu'nun ağabeyleri, Metehan, Hüseyin ve Gökhan Hamzaoğlu'nun amcaları, Hacı Mehmet Hamzaoğlu’nun cenazesi Anadolu Hastanesi’nden alınarak ikindi namazı sonrası Nasrullah Camii'nde İl Müftüsü Mustafa Bilgiç’in kıldırdığı cenaze namazının ardından Gümüşlüce Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına defnedildi.

Hamzaoğlu’nun cenazesine; Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, eski Milletvekili Hasan Altan, işadamları, esnaflar, milletvekili adayları, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açıksöz Gazetesi olarak; merhum Hacı Mehmet Hamzaoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun. 



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum