Büyükşen'e ifade şoku;

Büyükşen'e ifade şoku

Zafer Partisi Kastamonu'da seçim çalışmalarına başlayacağı gün 1 vatandaşın şikayeti üzerine Zafer Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen, ifadeye çağırıldı. Büyükşen konu hakkında yaptığı açıklamada; " Bizi yıldırmak amacı ile yapılan bu saldırılar tam tersine azmimizi, çabamızı kamçılamaktadır....

Şehitlerimizi biran olsun unutmayacağız geçmişte, bugün ve yarın asla 2 ucu bölücü değnek arasında TÜRK milletini bu bölücülere bırakmayacağız" dedi.

"TROL SALDIRILARIYLA UĞRAŞMAK DURUMUNDA KALSAK DA BİZ İDEOLOJİSİ İNANCI VE KARARLILIĞI OLAN BİR PARTİNİN NEFERLERİYİZ"

Zafer Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Özcan Büyükşen, sosyal medya üzerinden yapılan şikayet üzerine ifade vermeye çağırıldı. Büyükşen konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Seçim çalışmalarına başlayacakları günde böyle bir durumun gündeme gelmesinin kasıtlı olduğunu ileri süren Büyükşen açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "14 Nisan 2023 günü saat 14:00'da Kastamonu seçim çalışmalarımıza  başlangıç yapacağımız günde 1 sosyal medya trolü ve AKP yandaşının şikayeti üzerine Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanımız ve bugün de Milletvekili adayımız olan Özcan Büyükşen ifadeye çağrılmıştır.  Cumhuriyet'e Atatürk’e saygısızca ifadeleri olan bu şahıs çeşitli sosyal medya mecralarındaki hadsiz yorumlarıyla insanların bilerek tepkisini çekmekte olumsuz yorumlar geldiğinde de bunu suç duyurusu malzemesi yapmaktadır. Bunu gelir kapısı olarak görmektedir. Seçim döneminde faaliyetlerimizin aksaması için hem bizi hem de emniyet ve güvenlik güçlerini meşgul etmektedir.  Partimizin yoğun medya ambargosu altında olduğu bir dönemde birde trol saldırılarıyla uğraşmak durumunda kalsak da biz ideolojisi inancı ve kararlılığı olan bir partinin neferleriyiz. Bizi yıldırmak amacı ile yapılan bu saldırılar tam tersine azmimizi, çabamızı kamçılamaktadır. Bugün bu olaydan sonra genel başkanımızın ve partimizin adeti olduğu üzere Kastamonu Şehitliğini ziyaret ederek geçde olsa seçim çalışmamızı başlattık. Şehitlerimizi biran olsun unutmayacağız geçmişte, bugün ve yarın asla 2 ucu bölücü değnek arasında TÜRK milletini bu bölücülere bırakmayacağız. Ne Mutlu Türküm Diyene!" 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum