Erbilgin’den seçim ziyaretleri;

Erbilgin’den seçim ziyaretleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi öncesinde gerçekleştirdiği bire bir ziyaret ve görüşmelerle dikkat çekiyor....

Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı, Hasan Baltacı, Kadir Yalçın ve Ziver Kaplan’ın milletvekili adayları olarak açıklanmasının ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye genelinde izlediği birleştirici politikayı Kastamonu’da hayata geçirmeye çalıştığı gözlenen Hikmet Erbilgin son 1 haftada 10 farklı görüşme gerçekleştirdi.

İlk önce Ak Parti Kadın Kolları Eski Başkanı Neslihan Kaya Tufan’ı ziyaret eden Hikmet Erbilgin daha sonra Demokratik Sol Parti Kastamonu İl Başkanı Fazıl Kabakçı ve Demokratik Sol Parti Merkez İlçe Başkanı Firdevs Ekiz’le görüştü. Türkiye Değişim Partisi MYK Üyesi Ender Karahasanoğlu, Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Yavuz Yılmaz ve Türkiye Değişim Partisi Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şimşir’le de bir araya gelen CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, İyi Parti Kastamonu Kurucu İl Başkanı İlhan Engin, İyi Parti eski İl Başkanı Mehmet Çıvgın’ı ise evlerinde ziyaret etti. Hikmet Erbilgin devam etmesi beklenen bu ikili görüşmelerinin sonuncusunda ise Anavatan Partisi Eski İl Başkanı Muhsin Altındağ ile bir araya geldi.

Memleket Partisi Çatalzeytin İlçe Başkanı Taner Görenek ve İyi Parti Merkez İlçe eski Başkanı Aydın Yaman’la CHP İl Başkanlığında seçimlere dönük fikir alışverişinde bulunduklarını sosyal medya hesaplarından kamuoyuyla paylaşan Hikmet Erbilgin bu ziyaret ve görüşmelerle ilgili yaptığı kısa değerlendirmede şunları söyledi: “Ziyaret ettiğimiz değerli isimlerle Kastamonu’ya dair görüş ve önerilerimizi paylaştık. Kastamonu’ya dair özlemlerimizi, siyasete dair vefayı konuştuk. Seçim sürecine dair fikir alışverişinde bulunduk. Hak, hukuk, adalet ortak özlemlerimiz. Kastamonu'nun kalkınması ortak özlemlerimiz. Kastamonu ve Türkiye’ye dair berrak bir zihin bizlere de yol gösterecek. Kastamonu’yu birleştiren olacağız. Bir elin nesi var, iki elin sesi var. Ayrı gayrı yok, çünkü birlikten kuvvet doğar. Birleşe birleşe kazanacağız.” (Bülten)

 







Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum