İGM’nin Nisan mesaisi tamamlandı;

İGM’nin Nisan mesaisi tamamlandı

Kastamonu İl Genel Meclisi’nde (İGM) Nisan ayı olağan toplantıları tamamlandı. Meclis Başkanı Güray Parçal başkanlığında yapılan toplantıda 3 gündem maddesi görüşüldü....

Toplantının ilk gündem maddesinde 2023 yılı için katı atık toplama hizmetlerinin Katı Atık Yönetimine İlişkin Yönetmeliğin köylerde yapılan çalışmalarla detaylı araştırma yapılmasını içeren sözlü önerge hakkında hazırlanan (AR-GE) Araştırma ve Geliştirme Komisyonu raporu görüşerek oy birliğiyle İl Özel İdaresi’ne sevk edildi.

Merkez Kurucaören Köyü 136 ada 4 nolu parsele ilişkin düzenlenen imar plan değişikliği hakkında hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

KAR YÜKÜNE DAYANAMAYIP ÇÖKEN HALI SAHADA TADİLAT İSTENİLİYOR

Meclis gündeminin ardından Devrekani’de yapımı ve finansmanı Spor Toto Teşkilatı tarafından üstlenilen kapalı halı sahanın, 2022’de kar yüküne dayanamadığı için çöktüğü, gençlerin ve öğrencilerin tek spor yapabildiği halı sahanın yaklaşık 15 aydır atıl kaldığı belirtildi. Halı sahayı ne Milli Eğitim, ne de Gençlik ve Spor’un üstlenmediği, konunun detaylı bir şekilde araştırılması önergesi sunuldu. Söz konusu önergenin gündeme alınması oy birliğiyle kabul edildi. Ardından maddenin Gençlik ve Spor Komisyonu’na gönderilmesi de oylanarak, oy birliğiyle kabul edildi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum