Özel İdare sahasında mağlup: 1-2;

Özel İdare sahasında mağlup: 1-2

Bölgesel Amatör Lig 5’inci grupta mücadele eden temsilcimiz Özel İdare KHS, sahasında karşılaştığı Çilimli Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu...

Hafta içi mesaisinde Hasan Doğan Tesisleri’nde Çilimli Belediyespor’u konuk eden Özel İdare KHS, bu müsabakada sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 35’de Mahmut Şeker ve 90+1’de Tunahan Nazlı kaydetti. Özel İdare’nin golü ise 38’de Kayhan Kılavuz’dan geldi. Bu mağlubiyetin ardından temsilcimiz Özel İdare 24 maç sonunda 37 puanla 8’inci sırada yer alırken, Çilimli, 42 puanla 4’üncü sırada yer aldı. Özel İdare hafta sonunu BAY olarak geçecek ve hükmen (3-0) galip sayılacak.

KARABÜK ŞAMPİ….

5’inci Grup’ta sezon başından bu yana şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Karabük İdmanyurdu, şampiyon gibi. Ligde lider konumda bulunan ekip, bitime 2 hafta kalan en yakın takipçisi Bartınspor ile arasındaki puan farkını 5’e yükseltti. Hafta sonu deplasmanda Bartınspor ile karşılaşacak olan Karabük İdmanyurdu bu maçtan 1 puan alması halinde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek ve 3’üncü lige çıkmak için Play-Off maçları oynayacak.

ÇANKIRI DÜŞTÜ

Grup’ta ligden çekilen Karabük’ün bir başka temsilcisi Karabükspor dışında ise 1074 Çankırıspor küme düştü. 24 maçta topladığı 12 puan ile küme düşme hattında yer alan Çankırı temsilci Yerel Lig’e düştü. Bu hafta alınan sonuçların ardından bitime 2 hafta kala 1074 Çankırıspor’un küme düşmesi kesinleşti.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum