Belediyenin garajlarını her isteyen alamayacak!;

Belediyenin garajlarını her isteyen alamayacak!

Kastamonu Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda iki mahallede yapımına başlanan Yaşam Alanı ve Kapalı Otopark projesinin detayları belli olmaya başladı....

İnönü ve Saraçlar Mahallesi’nde yapımı devam eden yaklaşık 300 adet kapalı garajın yakın zamanda satışa çıkması beklenirken; fiyat henüz netleşmese de yaklaşık 300 bin liradan satılması bekleniyor.

200’ü İnönü Mahallesi’nde bulunan, 100 adet de Saraçlar Mahallesi’nde yapılan kapalı garaj projesinde satış için aranan şartlar ise dikkat çekti.

Projelerin olduğu alanda tapulu dairesi olmayan vatandaşların garajları satın alamayacağı öğrenilirken, bu uygulamayla birlikte garajların ticari satın alınmalarının da önüne geçilmesi planlanıyor.

Garajlara olan talebin yoğun olduğu öğrenilirken; tüm taleplerin alınmasının ardından noter huzurunda kura çekimi yapılarak, garajların teslim edileceği öğrenildi.

Peşin ve taksitli fiyatı farklılık gösterecek proje sonunda; Kastamonu Belediyesi, yaklaşık 9 milyon liralık bir gelir elde edecek.  Gelirin bir kısmı projelerin yapımına gitse de; büyük bir kısmı belediyenin kasasına kalacak ve Kastamonu Belediyesi de bu gelirle, yeni projelerin çalışmalarına başlayacak.  

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum